Så er den nyeste version af Dynamics 365 Business Central klar

Microsoft har i april offentliggjort en stor opdatering med nye apps og over 400 nye funktioner til Business Central. Specielt brugervenlighed og hastighed, har fået en masse spændende opdateringer, som bliver spændende at udforske yderligere 

På grund af de mange nye funktioner, trækker vi nogle af de væsentlige ud i denne artikel. Vil du se en liste af alle funktionerne, kan de findes hos Microsoft. 

Forbedret indlæsningstid

Når du bevæger dig imellem sider i Business Central, er det vigtigt at siderne loader hurtigt. Derfor gemmes der nu en cache første gang du er på siden. Næste gang du skal derind, indlæses siden med det samme, mens data hentes fra tjenesten. Du vil derfor kunne opleve at sider og dialogbokse indlæses hurtigere. 

Lettere indtastning af data

Ved manuelt arbejde, skal man altid forsøge at gøre indtastningen mere effektivt. Der er lavet forskellige reguleringer, der forbedrer indtastningen eller navigeringen i Business Central. 

  • Ligesom i Excel, kan du nu i Business Central bruge F2-tasten. Tasten skifter mellem at vælge feltets hele værdi og flytte til slutningen af værdien. Det er nu nemmere at skifte hele værdien, eller tilføje noget til den. F2 kan benyttes i redigerbare felter og celler i lister. 
  • Når du udfylder en række med data, har tabulatortasten en ny funktion. Den viser nu konteksten for rækken. Effektiviteten øges derfor ved hurtig indtastning af data. 
  • I redigerbare lister, kan du nu benytte venstre og højre piltast til at navigere rundt i forrige og næste celle. Det giver en ens oplevelse, lige meget om du er i redigerbare eller ikke-redigerbare lister. 

Annullering af langvarige handlinger i webklienten

Det er vigtigt, at der er fleksibilitet når der foretages langvarige handlinger som f.eks. rapporter. Du kan derfor nu annullere langvarige handlinger eller applikationsjob. Du får vist et statusvindue med antallet af behandlede rækker. Hvis du ønsker at annullere, kan du gøre det for hele handlingen.  

I en normal arbejdsdag kunne det f.eks. være rapporter eller langvarige batchjob. Det kunne også være en annullering af massebogføring eller fakturaer. 

Prøv de nye funktioner med en gratis Business Central demo

Business Central er en den komplette løsning til administration af din virksomhed. Systemet er let at bruge og tilpasse, og det hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så du kan træffe bedre beslutninger. Vi tilbyder hos Systemcenter A/S en gratis demo i 30 dage. Så får du frit mulighed for at teste platformen af, samt drage nytte af de mange nye funktioner og apps.