• Bjarke Lausten ny medarbejder

Fra praktikant til NAV juniorkonsulent

Byd Bjarke Laustsen velkommen hos Systemcenter Randers

Bjarke Laustsen er fra d. 27/11-2017 ansat som ny juniorkonsulent i ERP-systemet Dynamics NAV hos Systemcenter Randers. Bjarke har været i praktik hos Systemcenter Randers i de sidste to måneder, og har fra start ydet en stor indsats og vist viljen til at lære. Derfor er vi hos Systemcenter Randers glade og stolte over at kunne præsentere Bjarke som vores nyeste tilføjelse til vores Dynamics NAV afdeling. Bjarke Laustsen har bl.a. været med til at optimere og opdatere vores undervisningsmateriale til vores online kurser, så vi kan sikre vores kunder den nyeste viden og information, når de undervises i deres ERP-system.

Direktør Steen Rosborg Møller fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Bjarke Lausten:
“Bjarke har i to måneder været i praktik hos os, hvor han primært har haft med vores kunde Limo Labels A/S at gøre. Bjarke har haft ansvaret for opstart af servicemodulet i Dynamics NAV, hvilket han har gjort til UG+. Derfor er vi hos Systemcenter Randers glade for, at Bjarke har sagt ja til at fortsætte hos os som juniorkonsulent.”

Nyansat NAV juniorkonsulent, Bjarke Lausten, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
I første omgang ansøgte jeg hos Systemcenter Randers, da jeg synes det virkede som en spændende virksomhed, hvor der var gode fremtidsmuligheder. Gennem min praktikforløb, har jeg fået tildelt en masse ansvar og egne projekter, som har givet mig en masse erfaring på kort tid. Herunder har det været et godt samarbejde med kollegaerne, som har bidraget med en god indlæringsproces. Derfor er jeg rigtig glad for, at Systemcenter Randers har valgt at forlænge vores samarbejde på fast basis.
Fremadrettet ser jeg mange spændende år hos Systemcenter Randers, både med de nye kollegaer, men også med spændende nye projekter, som jeg kan hjælpe vores kunder med.

Vil du vide mere om Dynamics NAV fra Systemcenter Randers?

Med tilføjelsen af Bjarke Laustsen, vokser vores NAV team endnu en gang. Læs meget mere om vores løsninger, ved at trykke på knappen nedenfor.

Dynamics NAV
2018-10-19T10:47:07+00:00

HOLD DIG OPDATERET

Vi sender nyhedsbreve ud månedligt med nyheder, gode råd, tips & tricks, samt unikke tilbud på software og hardware.
TILMELD
close-link
Tilmeld nyhedsbrev