Brancheløsninger til ERP

Siden opstarten i 1997 har Systemcenter fokuseret på at opbygge en bred generisk viden omkring projektstyring, økonomistyring, lagerstyring og produktionsstyring. Derudover har vi haft stort fokus på specifikke brancher, heriblandt tekstil og modebranchen, den grafiske industri, transport og vognmænd samt praktiserende læger.

Ved at holde fokus på de brancher vi er eksperter på, sikrer vi et meget højt niveau i vores løsninger. Derved kan vi altid levere stærke og effektive løsninger, der skaber værdi for vores kunder, og hjælper dem med at vækste løbende.

Forretningsområder

Økonomistyring

Afdelingsregnskaber, budgettering, rapportering, rykkerprocedurer mm. er discipliner, som vi har mange års erfaring med.

Lagerstyring

Disponering af varer, stregkoder, lageromsætning – lagerbinding og lageroptælling er discipliner vi har stor erfaring med.

Projektstyring

Styring af projekter, for- og efterkalkulering, opsamling af timer og øvrige omkostninger samt styring af igangværende arbejder har vi mange års erfaring med.

Produktionsstyring

Opbygning af styklister, ruteplaner, igangsætning og færdigmelding via stregkoder. Kapacitetsplanlægning og træk af varer i disponeringsøjemed er områder vi kan hjælpe med.

Brancheløsninger til ERP

Tekstil og mode

Vores erfaring er, at mange virksomheder i modebranchen ikke får optimeret og understøttet processerne optimalt, da det kan være svært at være informeret om alle muligheder.

Den grakfiske branche

Vi har de seneste år haft stor fokus på den grafiske branche, da vi løbende har fået flere kunder herfra. Vi har derfor opbygget stor erfaring i, hvad virksomheder i branchen har behov for i deres ERP-løsning.

Transport og vognmænd

Kører din virksomhed mange kilometer hver dag? Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med virksomheder i netop denne branche, og kender til behovende der skal løses af ERP-systemet.

Praktiserende læger

Vi har over 50 praktiserende læger i vores portefølje. Vi kan derfor med ro i sindet, kalde os eksperter i denne branche.