Økonomistyring i NAV og C5

Inden Systemcenter Randers blev etableret i 1997, arbejderede direktør Anders Bay som revisor. Der har derfor altid været en naturlig interesse for at udarbejde det bedst mulige økonomistyringsværktøj som muligt. Vores erfaring og ekspertise sikrer vores kunder stor viden indefor den løsning vi leverer, samt stor praktisk erfaring til efterfølgende support af løsningen.

Systemcenter Randers er eksperter i økonomistyring i NAV og C5

Systemcenter Randers har siden 1997 skræddersyet løsninger til små og mellemstore virksomheder. Det hele startede i de ældre ERP-systemer, hvor alt skulle optimeres til hver enkelt virksomhed. Vi har igennem årene skabt en stor vidensbank og erfaring med skræddersyede løsninger og lært, hvilke økonomiske problemstillinger virksomheder møder i deres arbejdsdag. Derfor har vi en yderst praktisk viden, der gør vi kan levere en komplet løsning til virksomheder med behov for en effektiv økonomistyring. Vores supportafdeling har ligeledes den erfaring og ekspertise der skal til, for at vi i dagligdagen let kan hjælpe vores kunder videre, hvis problemer skulle opstå.

Der er mange fordele ved en effektiv økonomistyring

Tillægsløsninger til økonomistyring i NAV og C5

Udbyg din økonomistyring i NAV og C5 med Continia Payment Management

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV 2017 og C5 2016. Modulet håndterer såvel inden- som udenlandske betalinger, inklusive de billige lokale udenlandske betalingsmetoder. Continia Payment Management er det suverænt mest solgte tillægsprodukt til Microsoft Dynamics NAV, som anvendes af mere end 3.000 danske virksomheder, organisationer og foreninger.

Økonomistyring med Continia Payment Management
Lær mere via Continia Payment Management

Kontakt mig om økonomistyring i NAV og C5

90 % af vores kunder i 2016 ville anbefale os til andre. Lad en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig, så vi kan fortælle mere om vores service.

Kontakt mig