ItSuitsFashion – ERP-løsning til modevirksomheder

ItSuitsFashion – ERP-løsning til brand og engrosvirksomheder

Den rigtige ERP-software er afgørende for optimal styring af din organisation og effektivt samarbejde med leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Det er desuden afgørende for at foretage gode, velbegrundede beslutninger hurtigt og få mest ud af dine medarbejdere og aktiver.

Effektivitet i virksomheder indenfor: beklædning, fodtøj, sportsudstyr og tilbehør, afhænger af en jævn strøm af informationer. Desværre er der ofte forhindringer som manglende sammenkobling af systemer på tværs af afdelinger. Dette fører til dobbeltarbejde og nogle gange dobbeltregistreringer. ItSuitsFashion fjerner disse forhindringer ved at forbinde information, processer og mennesker.

Hver medarbejder udfylder en specifik rolle, med forskellige opgaver, ansvar og forskellige informationsbehov. itSuitsFashion giver hver enkelte medarbejder præcis de oplysninger der er nødvendige for at løse opgaven og støtter dermed hver medarbejder optimalt. På denne måde øges effektiviteten og produktiviteten, så hver eneste medarbejder bidrager optimalt. Dette gør itSuitsFashion et stærkt og vigtigt strategisk værktøj til at realisere din virksomheds mål.

ItSuitsFashion er en brancheløsning bygget ovenpå teknologien bag Dynamics Business Central / Dynamics NAV.

Referencer i modebranchen

Bruun Stengade Case

Bruun & Stengade

Bruun & Stengade benytter løbende rådgivning og sparring ift. Dynamics NAV og itSuitsFashion.

Case minimum

minimum

Otte års samarbejde med modebrandet minimum a/s omkring økonomisystem og ecommerce.

Case Sport Scandinavia

Sport Scandinavia

Sport Scandinavia ApS valgte Dynamics NAV og brancheløsningen itSuitsFashion efter ønske om en mere moderne ERP-system.

itSuitsFashion dækker hele tekstilprocessen

Design & PDM

Komplet PDM system til håndtering af produktudviklingsfasen.

Pre-sales

Brug mobil ordreoptagelse via apps til iOS, Windows eller Android.

Indkøb

Planlæg på basis af indsalg, forecast eller datointerval – fuld matrix.

Lager & logistik

Transport dashboard, inbound warehouse og afvigelser.

Disponering

Forsendelse, warehouse, pluk, følgesedler, reservering og prioritering.

Kundeservice

Ordreopfølgning, forespørgsler, reklamation, etc.

Dækker alle afdelinger i modebranchen

itSuitsFashion for økonomichefer

Kompetent økonomistyring er nøglen til enhver virksomheds forretningsmæssige succes. Ved konstant overvågning af virksomhedspræstationer, kan økonomiafdelingen holde dette op imod finansielle mål og dermed holde andre forretningsenheder up-to-date. I modebranche er nøjagtighed, aktualitet og en kontinuerlig strøm af information af stor betydning for din virksomhed. itSuitsFashion hjælper med at eliminere menneskelige fejl, fremskynde forretningsprocesser og forbedre analyse og finansielle prognoser.

itSuitsFashion for lagermedarbejdere

Medarbejdere på lageret bidrager til at øge fortjeneste ved at håndtere ordrer til tiden og levere den bedst mulige service til kunderne. Håndteringen af indkommende varer, samt leveringsprocessen skal være så effektive som mulig. For at opnå dette, er afgørende at der er et tæt samarbejde med bl.a. indkøb og administration. itSuitsFashion fungerer som én enkelt kilde af delte data som: materialer, produktion, levering og indtægter, for at hjælpe afdelinger med at arbejde sammen og øge virksomhedens succes sammen.

itSuitsFashion for indkøbsafdelingen

For at imødekomme kundernes behov, er det vigtigt, med en stram styring af indkøbsordrer, og opretholdelse af optimal beholdning. De mange variabler i indkøbsprocesserne i modebranchen gør indkøbsopgaverne komplekse. Med itSuitsFashion, har du de værktøjer, der skal bruges for at styre alle trin i købsprocessen, med både indkøb af færdige varer, samt materialer til egen produktion.

itSuitsFashion for salgsteams

For dit salgsteam er det vigtigt at have de mest præcise virksomhedensdata til rådighed. Herunder: op-to-date produktinformation, priser, lagerbeholdninger og kundeoplysninger. Succes i salgsafdelingen afhænger i høj grad af let adgang til disse væsentlige oplysninger. Ved at gøre informationen let tilgængelig, giver itSuitsFashion Private Label dit salgsteam en strategisk fordel. På denne måde kan de reagere på kundernes behov.

itSuitsFashion for kundeservice

En virksomheds succes er afhængig af den omsætning den kan generere. Opretholdelse af tilfredse kunder er en væsentlig faktor for en god omsætning. God kundeservice afhænger i høj grad af evnen til at løse problemer ved første kundekontakt. Medarbejderne i kundeservice repræsenterer din virksomhed og har derfor behov for at have nøjagtige virksomhedsdata og kundeoplysninger til rådighed.

Fordele ved itSuitsFashion

Produktivitet

itSuitsFashion er meget mere end et ERP-system. Dette styringssystem er lavet til at understøtte processerne i modevirksomheder og fungerer problemfrit med mange velkendte Microsoft produkter. Derved kommer du og dine medarbejdere hurtigt i gang med at arbejde med dataene.

Teamwork

Forretningssucces afhænger af, om man kan arbejde med alle former for forskellige oplysninger. Ved at arbejde med itSuitsFashion, har man alle relevante oplysninger ved hånden og kan samarbejde mere effektivt med kolleger, kunder og leverandører.

Forretningsværdi

Forståelse for dine forretningsdata er en vigtig del af at have en succesfuld virksomhed. itSuitsFashion gør dig i stand til at omdanne data til værdi for din virksomhed. Det visualiserer dine processer, giver dig hurtigt indblik i din præstation, og hjælper dig og dine kolleger med at prioritere opgaver.

Indkøb

Mange virksomheder i modebranchen når et vendepunkt, hvor værktøjerne, der støttede deres virksomhed i vækstfasen begynder at blive en hindring for deres omstillingsparathed. itSuitsFashion er løsningen, der forbinder medarbejdere, processer og systemer, alt fra ét sted.

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.