Økonomistyring i Business Central, NAV, Uniconta og C5

Inden Systemcenter Randers blev etableret i 1997, arbejderede direktør Anders Bay som revisor. Der har derfor altid været en naturlig interesse for at udarbejde det bedst mulige økonomistyringsværktøj som muligt. Vores erfaring og ekspertise sikrer vores kunder stor viden indefor den løsning vi leverer, samt stor praktisk erfaring til efterfølgende support af løsningen.

Systemcenter er eksperter i økonomistyring i Business Central, NAV, Uniconta og C5

Systemcenter Randers har siden 1997 skræddersyet løsninger til små og mellemstore virksomheder. Det hele startede i de ældre ERP-systemer, hvor alt skulle optimeres til hver enkelt virksomhed. Vi har igennem årene skabt en stor vidensbank og erfaring med skræddersyede løsninger og lært, hvilke økonomiske problemstillinger virksomheder møder i deres arbejdsdag. Derfor har vi en yderst praktisk viden, der gør vi kan levere en komplet løsning til virksomheder med behov for en effektiv økonomistyring. Vores supportafdeling har ligeledes den erfaring og ekspertise der skal til, for at vi i dagligdagen let kan hjælpe vores kunder videre, hvis problemer skulle opstå.

Der er mange fordele ved en effektiv økonomistyring

Bankintegration med Continia Payment Manager

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Dynamics NAV / Business Central. Modulet håndterer såvel inden- som udenlandske betalinger, inklusive de billige lokale udenlandske betalingsmetoder

Lønsystem med Lessor Payroll

Med Lessor Payroll til Dynamics NAV / Business Central, bliver arbejdet for din lønansvarlige gjort lettere og mere effektivt. Fra økonomisystemet kan der f.eks. trækkes oplysninger som navn, adresse og CPR. nummer.