Pepperi: B2B eCommerce og mobil ordremodtagelse

Pepperi er en komplet international B2B løsning til mobil ordremodtagelse og CRM

Systemcenter Randers hjælper med at optimere B2B salget. Vores løsninger sikrer øget salg – både i antal ordrer, men også i ordrestørrelse. Samtidig mindskes den manuelle administration. Løsningen kører i 50 lande i 10 sprog og bruges af over 1.000 virksomheder. Globalt er løsningen integreret til mere en 60 forskellige ERP systemer. Blandt andet er der bygget connectors til Microsoft Dynamics NAV, Dynamics C5, AX, SAP og alle lokale brancheløsninger.

Kontakt mig om Pepperi

Pepperi og mobil ordremodtagelse styrker din virksomhed

0%
+ Øget field salg
0%
+ Øget sælgerproduktivitet
0%
– order to cash cyklus
0%
Øget ordrestørrelse

Se nærmere på den mobile løsning Pepperi

Se hvordan Pepperi fungerer i marken

Hvis du har 54 sekunder og vil se fremtidens mobile salgsværktøj i aktion, så tryk på videoen. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os – så fortæller en konsulent gerne endnu mere.

Pepperi Mobil ordremodtagelse

Mobil ordremodtagelse

Sælgerne får øjeblikkelig adgang til alle kundedata, de har behov for, og udfører hurtigt de salgsaktiviteter uden at have en fast kontorplads. Tag imod ordre direkte hos kunden og sælg ekstra.

Pepperi CRM Merchandising

CRM merchandising

Pepperi leverer det unikke behov som brands og engrosfolk har med en robust mobil CRM løsning, der sikre opfølgning på alle muligheder.  Sælgerne får øjeblikkelig adgang til alle kundedata, de har behov for, og udfører hurtigt de salgsaktiviteter uden at have en fast kontorplads.

Pepperi B2B ecommerce

B2B eCommerce

Lad dine B2B kunder placere ordre direkte fra din B2B e-commerce portal, lige meget hvor det er,  24×7. Udgiv dine kataloger online, tildel kataloger til kunder, håndter prissætning, følg op på salgsordre.  Pepperi gør B2B e-commerce simpelt.

Pepperi Mobile Store Front

Mobile Store Front

Mobile storefront giver personalet i butikkerne (B2B kunderne) mulighed for via mobil app at genbestille, mens de går rundt i butikken. Det giver overblik og større ordre.

Pepperi dækker hele salgsprocessen

Mobil ordremodtagelse

Optag ordre fra alle devices on- eller offline.

Mobil merchandising

Planlæg og udfør butiksaktiviteter.

Ruteplanlæg

Maksimere dine møder og opnå øget produktivitet.

Mobil CRM

360° graders overblik over kunder, markeder og budgetter.

Komplet løsning med Dynamics NAV

Pepperi kan integreres med din Microsoft Dynamics NAV, så din mobile salgsløsning arbejder direkte sammen med dit ERP-system. I Pepperi vises real-time data omkring dine produkter, inventar og dine kunder. I Microsoft Dynamics NAV bliver dine data automatisk opdateret, når dine sælgere tager ordre i marken. Der er derfor ingen dobbelttastning, og dine data er altid opdaterede.

Kontakt mig
Pepperi B2B Ecommerce Microsoft Dynamics NAV