Brancheløsninger og viden målrettet transport og vognmænd

Systemcenter Randers har siden 1997 arbejdet med løsninger målrettet specifikke brancher. Transport- og vognmandsbranchen har vi igennem årene opbygget stor viden og erfaring indenfor. Vores branchekendskab sikrer vores kunder den nødvendige viden og ekspertise, til at levere en funktionel løsning, samt efterfølgende support deraf.

Vores løsninger leveres i Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5 2016 og 2012.

Inden længe, udarbejder vi en mere beskrivende tekst på denne side. Indtil da tilbyder vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, indenfor transport- og vognmandsbranchen, videre med en brancheløsning i er fuldtud tilfredse med. Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter en erfaren medarbejder dig hurtigst muligt.

Tillægsløsninger til transport og vognmænd

Få styr på din transport med Consignor

Consignor giver dig mulighed for at booke og printe alle dine forsendelser i ét system. Ved at integrere dit eget system til Consignor platformen får du adgang til verdens største transportør bibliotek. Consignor printer de nødvendige labels på samme printer og booker forsendelserne elektronisk på den måde, som den enkelte transportør ønsker. Ikke to transportører er ens, men i Consignor får du nem og let adgang til en varieret og kompleks transportverden. I tillæg hertil giver Consignor dig markedets bedste kundeserviceværktøjer, fragtprisberegning, SMS- og e-mail advisering og meget andet.

Læs mere om Consignor.

Transportløsning til transport og vognmænd - brancheløsning