Modevirksomheden Bruun & Stengade opgraderer til Microsoft Dynamics NAV og vælger den internationale brancheløsning itSuitsFashion

Bruun & Stengade kom til Systemcenter Randers efter 8 års kontinuerlig vækst. Virksomheden havde behov for at udvikle sig, for at følge med udviklingen. Samarbejdet endte ud med den seneste version af Microsoft Dynamics NAV og den internationale brancheløsning itSuitsFashion. Løsninger leveret af Systemcenter Randers i hånd med løbende servicering, for at sikre en stabil og tryg it-infrastruktur.

International modevirksomhed

Bruun & Stengade blev grundlagt i 2004 med ønsket om at skille sig ud, og forsyne mænd med produkter der oversteg forventningerne. Siden da er der sket meget. De sidste 8 år har været præget af eksplosiv vækst og brandeds kollektioner sælges til en bred vifte af internationale stormagasiner og omkring 600 butikker fordelt på 14 lande. Forventning hos det københavnske herrebrand er, at efterspørgslen fortsætter med at stige.

Brancheløsning baseret på Microsoft Dynamics NAV

Rasmus Paulsen, NAV-konsulent fra Systemcenter Randers udtaler:
“Det er et spændende projekt, et projekt der virkelig giver værdi med det samme. Via webservices kobler vi de forskellige forretningsområder sammen. Bruun & Stengade kontaktede os for at få en vurdering af deres muligheder. Sammen vurderede vi, at en opgradering fra deres tidligere Dynamics NAV 2009 var nødvendig. Der er sket rigtigt meget på teknologifronten siden da.”

Mode- og tekstilbrancheløsningen itSuitsFashion

Rasmus Paulsen fortsætter:
“Sammen med den seneste version af Microsoft Dynamics NAV leverer vi en helt opdateret version af itSuitsFashion, den internationale brancheløsning til tekstil- og modebranchen. Bruun & Stengade har en klar digital strategi, hvor de ønsker at tilbyde deres internationale kunder en optimal købsoplevelse. Dette kræver en sikker udveksling af produktinformationer, priser og logistik med deres online Magento platform. At handle med Magasin er jo at handle igennem consignment. Det betyder, at varerne i butikken reelt tilhører Bruun & Stengade og først overgår til Magasin ved kassesalg. Vi udveksler produkt- og priskataloger, samt potentielle følgesedler, salgsrapporter og fakturaer. Det giver en utrolig værdiskabelse.

Bruun & Stengade anvender i dag en isoleret POS-løsning baseret på native iOS. Vi udvikler nu et interface, således butikkerne er helt opdateret, samt at alle end-of-day rapporter automatisk bliver bogført.”

Hvad byder fremtiden?

Rasmus Paulsen slutter:
“Kort og godt er fremtiden Pepperi. Pepperi berører mobil ordreoptagelse, CRM og besøgsrapporter. Alle vigtige elementer i en branche der bliver mere og mere digitaliseret.”

Bruun & Stengade fashion erp ItSuitsFashion

Billede fra Bruun og Stengades butik