Bruun-Stengade-Reference

Rådgivning og sparring har været nøgleordene efter tre års it-samarbejde med Bruun & Stengade

For tre år siden kom Bruun & Stengade til Systemcenter med et ønske om at opgradere deres Dynamics NAV og udvide med brancheløsningen itSuitsFashion. Målsætningen var fra første dag, at have en klar digital strategi, som tilbød deres internationale kunder en optimal købsoplevelse.

Som med alle store it-projekter, har der de sidste tre år været løbende optimering af it-løsningen. Derfor sidder Bruun & Stengade i dag med en it-løsning, som der er blevet udviklet videre på. Hos Systemcenter tror vi nemlig på at god rådgivning og innovation er yderst værdiskabende for kunden. Det synes vi, er vigtigt for et langt og lykkeligt samarbejde. Bruun & Stengade har derfor med en masse ekstra værktøjer i dag, som ikke nødvendigvis var på tegnebrættet til første indledende møde.

Rådgivning og effektivisering – den nye tankegang i ERP-verdenen

ERP- og økonomisystemer har flyttet sig utroligt meget det seneste årti. I gamle dage kodede man direkte i systemerne, hvilket bandt kunderne til it-leverandøren – som nu havde fingrene dybt nede i systemet og koden. Sådan et samarbejde er ikke nødvendigvis sundt.

Microsoft Dynamics NAV konsulent fra Systemcenter, Rasmus Paulsen, fortæller:
”I dag er dit ERP-system kernen i din virksomhed. Hos Systemcenter skal vi derfor fungere som sparringspartner og rådgiver til, hvordan vores kunder kan optimere denne kerne med moduler og tillægsløsninger. Virksomhederne forventer mere af os i dag end for 10 år siden. Der er langt større forventning om, at vi aktivt rådgiver og sparrer med kunderne, frem for blot at udføre kundernes indledende ønsker. Virksomhederne forventer, at vi tager hånd om den del, mens de koncentrerer sig om deres ekspertiseområder. På den måde har markedet ændret sig markant i de senere år. I dag fungerer vi oftere som sparringspartnere OG NAV-konsulenter for kunderne, i forbindelse med optimering af processer og forretningsgange. Hos Systemcenter har vi en holistisk tilgang til kundens samlede behov. Ofte tilbyder vi derfor ofte moduler der er udarbejdet af eksperter indenfor deres specifikke felter. Det mener vi, giver kunderne mest mulig værdi for deres penge. Det giver også en langt større fleksibilitet og ekspertise i løsningerne. Vi kan ”tænde og slukke” for modulerne som kundens behov ændrer sig. Præcis denne fleksibilitet og rådgivning har været omdrejningspunktet i vores samarbejde med Bruun & Stengade de seneste tre år.”

Bruun Stengade Rasmus Kristine

Kristine Bentsen (tv), Rasmus Paulsen (th).

Et styrket samarbejde og en naturlig sparringspartner

I takt med at samarbejdet er blevet styrket, bruger Bruun & Stengade i større og større omfang Systemcenter som en naturlig sparringspartner i forhold til og fravalg af leverandører, ydelser og produkter som er relaterede til ERP, IT eller økonomi.

Microsoft Dynamics NAV konsulent fra Systemcenter , Rasmus Paulsen, fortsætter:
”Fra vores indledende samtaler, til hvor vi er i dag med Bruun & Stengades it-løsning, er vi endt i en helt anden retning. Med større viden og løbende samarbejde med hinanden, har vi kunne se nogle muligheder for effektivisering af arbejdsgangene og Bruun & Stengade har fået øjnene op for nogle af de moduler vi kan tilbyde i vores løsninger. Her tre år senere, står vi så med Dynamics NAV og itSuitsFashion som hele tiden var planen, men dertil en række moduler der effektiviserer dagligdagen endnu mere. Bruun & Stengade er villige til at investere i optimering og strømlining af eksisterende processer. De arbejder løbende på at automatisere en større del af virksomheden. I takt med deres succes og ekspansion i Europa, har de kontinuerlig fokus på hele værdikæden, og på hvordan vi som sparringspartner kan bruges til at optimere værdikæden og skabe værdi for virksomheden og dens kunder. I dag har Bruun & Stengade f.eks. automatiseret processen omkring kreditorbilag og frem til den endelige betaling i bank og dette gøres ved ganske få klik i godkendelsesflowet. Der er ingen manuelle processor. Webordrer indlæses, behandles og forsendes med megen lidt brugerinteraktion fra lageret. Det er virkelig spændende at være en del af den udvikling.”

Bruun & Stengade finder stor værdi i moduler til Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et komplet ERP-system som sagtens kan stå alene. Men moduler og tillægsløsninger kan løfte løsningen op på et helt nyt niveau. Bruun & Stengade valgte i samarbejde med Systemcenter, at tilføje følgende moduler til deres ERP-system.

Bankintegrationsmodul

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Dynamics NAV der hjælper Bruun & Stengade med at effektivisere betalinger. Integrationen gør samarbejdet imellem økonomisystemet og banken automatisk og samtidigt forbliver forbindelsen sikker.

 • Direkte kommunikation med bank
 • Udbetalinger til alle banker og valuta samles i en udbetalingskladde
 • Avanceret opsætning af kreditoroplysninger på valuta, FIK-masker mm.
 • Statement Intelligence: Automatiseret afstemning af kontoudtog

Faktura- og dokumentindscanning

Continia Document Capture er et modul til faktura- og dokumentindscanning til Dynamics NAV. Bruun & Stengade slipper derfor for at oprette fakturaer og dokumenter manuelt i Dynamics NAV og skrivebordene forbliver tomme for papirrod.

 • OCR afløft af dokumenter til indlæsning i Navision
 • Avanceret godkendelse
 • Webbaseret godkenderportal. Adgang til Navision er ikke nødvendig.
 • Kan afløfte linjer og udligne købsordrer

Automatisk håndtering af bilag: Bogføringsoptimering ved kvitteringer og udlæg

Bruun & Stengade er tit på farten, når de skal besøge deres forhandlere, deltage i messer, osv. Derfor kan der i løbet af en arbejdsuge være mange kvitteringer og udlæg, som kan skabe en masse ekstra arbejde for bogholderiet. Bruun & Stengade har valgt at benytte sig af Continia Expense Management. Det gør at medarbejderne nu kan tage et billede af deres kvittering med deres smartphone, og derefter sende kvitteringen direkte ind i Dynamics NAV. Det er nu slut med alt den manuelle indtastning.

 • Kørselsafregning
 • Registrering af bilag til sag
 • Avanceret godkendelse
 • Automatisk afstemning med firmakort. Transaktioner hentes automatisk online

Automatiseret logistik: Let kommunikation mellem lagre og speditører

Consigner til Dynamics NAV giver en masse ekstra funktioner i ordresystemet. Bruun & Stengade bruger systemet til at printe labels og sende forsendelsesdata til sine leverandører helt automatisk. Samtidigt bliver den nødvendige data gemt i Dynamics NAV, så Bruun & Stengade let kan benytte sig af statistikker og rapporter for deres leveringer.

Der er mulighed for:

 • Afhenting af gods bestilles automatisk ved bogføring af pluk eller følgeseddel
 • Fragtlabels udskrives
 • Fortoldning er mulig
 • Mulighed for stor portefølje af fragtmænd, services og pakkeshops
 • Mulighed for separate aftaler pr. land/region
 • Track & Trace i Navision
 • Fragtstatus i Navision

Effektiviseret EDI: Automatisk udveksling af dokumenter mellem leverandør og kunder

B2B Backbone giver Bruun & Stengade en simpel og intuitiv elektronisk samhandelsproces direkte i Dynamics NAV. Det giver store fordele for Bruun & Stengade og deres samarbejdspartnere, da meget af samarbejdet automatiseres med integrationen.

Sparring var et krav for Bruun & Stengade

Finance Manager fra Bruun & Stengade, Kristine Bentsen, fortæller:
”Da vi startede vores samarbejde med Systemcenter Randers, var vi ikke kun på udkig efter en it-leverandør, men også i høj grad en it-samarbejdspartner. Hos Bruun & Stengade er vi rigtig gode til at lave stilfuldt og tidssvarende modetøj. Vores fokus ligger på at bygge vores brand og yde en god support til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har derfor hele tiden brug for indspark til, hvordan vi gør det tekniske mere effektivt for os selv. Det giver nemlig i sidste ende vores virksomhed tid og plads, til at tage os af vores kunderne. Den sparring synes jeg, vi fandt hos Systemcenter.”

Sparring og hjælp til udvikling af e-Commerce

Den løbende sparring har Bruun & Stengade også brugt, når det kom til deres e-Commerce. Hos Systemcenter har vi vores egen afdeling, der er eksperter i kodning og integrering af hjemmesiden til ERP-systemet.

Programmør fra Systemcenter, Jimmi Andersen, fortæller:
Bruun & Stengade har hele tiden været åbne overfor rådgivning omkring deres webløsninger. Som programmør er det spændende at arbejde med store internationale brands som Bruun & Stengade, der hele tiden kæmper for at gøre deres User Experience bedre. I samarbejde med en webdesigner, har vi derfor i Systemcenter Randers hele tiden været i tæt kontakt med Bruun & Stengade for at udvikle en hjemmeside de kan være stolte af. Jeg synes det er lykkes, og jeg glæder mig til at hjælpe løbende i fremtiden også.”

Bruun Stengade Logo 300px
Systemcenter Logo

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.

Skriv bare, vi svarer!

Det er selvfølgelig uforpligtende at skrive til os. Når vi modtager din mail, placeres den ved den rigtige konsulent, som svarer dig hurtigst muligt.

Vil du snakke nu?

Ring til os mellem 08.00 – 16.00, så sender vores flinke administrative medarbejdere dig videre til den rigtige konsulent.