Ny seniorkonsulent

Byd Allan Thomsen velkommen hos Systemcenter Randers

Allan Thomsen er fra d. 09/09-2019 ny seniorkonsulent hos Systemcenter Randers. Allans primære opgiver bliver indenfor vores in-house supportafdeling. Allan har mange års erfaring med både Dynamics C5 og Dynamics NAV. Har du behov for support i nævnte systemer, kan du derfor ende med Allan i røret. Tag godt imod ham, vi er helt sikre på, at han tager godt imod jer!

HR-ansvarlig May Møyer Damgaard fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Allan Thomsen:
”Med overtagelse af 150 nye kunder og vores i forvejen mange C5 kunder var der behov for, at tilføre vores C5 afdeling ekstra ressourcer. Allan har arbejdet med C5 i over 20 år, både som konsulent, programmør, supporter og underviser. Det var derfor et naturligt valg for os at ansætte Allan. Allan vil med sin mangeårige og bredde erfaring, være med til at styrke vores C5 afdeling. Vores mange kunder kan derfor fortsat få den nødvendige forretningssparring og det maksimale ud af deres løsninger.”

Seniorkonsulent Allan Thomsen fra Systemcenter Randers fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Udover at jeg var på udkig efter en virksomhed, som kunne bruge mine kompetencer og erfaring, var der specielt fire ting der var vigtige for mig. Fire ting som Systemcenter Randers heldigvis kunne opfylde. For det første søgte jeg en arbejdsplads med mange kollegaer. Sparring og et godt arbejdsmiljø er vigtigt for mig. Jeg søgte også en alsidig arbejdsplads der kan klare alle behov for en virksomhed. For det tredje, søgte jeg en virksomhed med en bred viden. Til sidst, var det vigtigt for mig, at jeg endte et sted, som satte kunden først. Jeg glæder mig til at arbejde for Systemcenter Randers, som har taget godt imod mig.”

Tegn et supportabonnement og få it-support når din virksomhed har brug for det

Har du behov for løbende support til dit økonomisystem, tilbyder Systemcenter Randers forskellige supportaftaler, alt efter dit behov. Priser helt ned til 99,- pr. måned for vores supportaftaler.