Ny programmør

Byd David Møller Christiansen velkommen hos Systemcenter Randers

David Møller Christiansen er fra d. 01/06-2019 ny programmør hos Systemcenter Randers. Davids primære opgaver bliver indenfor vores webløsninger. Derudover kommer David også til at arbejde med vores mobile ordremodtagelsesløsninger fra Pepperi.

Projektleder / HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af David Møller Christensen:
”Vi har igennem de sidste år mærket en markant stigning i efterspørgslen efter fuld integration mellem ERP-systemer og webshops. Vi har derfor valgt at tilføre ekstra ressourcer i vores programmørafdeling til glæde for såvel nuværende, som nye kunder.

David har gennem de sidste 16 år undervist på Digital Media og Web Integrator uddannelsen og har dermed en solid baggrund, og kendskab til den nyeste teknologi indenfor webudvikling. Vi var ikke det mindste i tvivl om, at valget skulle falde på David, da vi fik muligheden for at ansætte ham. David er klar til at løfte vores kunders digitalisering og vi er stolte af, at han nu er en del af teamet.”

Programmør David Møller Christensen, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Da muligheden for et karriereskift og et spændende job hos Systemcenter Randers bød sig til, sprang jeg hurtigt på. Jeg har de sidste 16 år undervist i programmering, web-design og frontend udvikling. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring og mine kompetencer til, i samarbejde med de dygtige konsulenter og programmører hos Systemcenter Randers, at udvikle endnu bedre løsninger til kunderne.”

Få en fuld integration mellem dit økonomisystem og din webshop

Søger din virksomhed en integration mellem økonomisystem og webshop, så tag fat i os allerede i dag. Det betyder bl.a., at når du opdaterer priser i dit økonomisystem, så opdateres priserne på webshoppen helt automatisk. Det er slut med dobbeltarbejde og spildtid. Med en webshop integration, klares datadelingen automatisk.