Ny forretningskonsulent

Byd Klavs Langballe velkommen til Systemcenter

Klavs Langballe er fra d. 01/05-2020 ansat som ny forretningskonsulent i Systemcenter A/S. Klavs bliver tilknyttet vores afdeling i Randers. Klavs vil hovedsageligt arbejde med vores ERP-systemer, hvor han har mere end 30 års erfaring. Vi ser meget frem til at Klavs deler sin store viden og erfaring med resten af virksomheden.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Klavs Langballe:
“Det går stærkt i vores Business Central / Dynamics NAV afdeling, hvorfor vi endnu engang har udvidet. Denne gang har vi ansat Klavs Langballe som forretningskonsulent. Klavs har arbejdet med de forskellige Dynamics produkter gennem de sidste 30 år, og har dermed et indgående kendskab til systemerne. Derudover har han en baggrund indenfor økonomi hvilket gør, at han kan hjælpe vores kunder både med forretningssparring og optimering af deres løsninger, således de får det maksimale udbytte.”

Seniorkonsulent Klavs Langballe fra Systemcenter fortæller om sig selv:
“Jeg har igennem mange år arbejdet med forretningsudvikling og økonomistyring, i mange forskellige virksomheder og brancher. Min erfaring er primært i ERP-systemer fra Microsoft. Jeg håber Systemcenter’s kunder får glæde af min erfaring og jeg glæder mig til at komme i gang.”

Få en fuld integration mellem dit økonomisystem og din e-mail

Helt standard, kan Outlook kobles sammen med din Dynamics 365 Business Central.