Ny seniorkonsulent

Byd Lars Frigaard velkommen til Systemcenter

Lars Frigaard er fra d. 02/12-2019 ansat som ny seniorkonsulent i Systemcenter A/S. Lars vil have sin daglige gang i vores nye afdeling i Vejle. Her vil Lars hovedsageligt arbejde med vores ERP-systemer, hvor han har mere end 20 års erfaring. Vi er glade for at Lars har valgt Systemcenter A/S og vi er glade for at kunne præsentere endnu en kollega i vores Vejle-afdeling.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Lars Frigaard:
”Da vi havde brug for en ny ERP-konsulent i vores Vejle-afdeling, var Lars en oplagt kandidat. Lars har arbejdet med ERP de sidste 23 år, herunder både Business Central, Dynamics NAV og Dynamics C5. Han er uddannet Cand.merc. og har en rigtig god økonomisk forståelse. Den har han blandt andet brugt til at hjælpe mange små og mellemstore virksomheder med optimering af arbejdsgange. Vi er glade for, at Lars nu er en del af teamet, så hans kompetencer kommer til gavn for såvel vores nuværende, som nye kunder.”

Seniorkonsulent Lars Frigaard fra Systemcenter fortæller om valget af Systemcenter:
”Jeg valgte Systemcenter A/S fordi det er en virksomhed, der har begge ben på jorden og samtidig er højtflyvende med hensyn til kompetencer inden for IT. IT-verdenen er enorm og den udvikler sig med lynets hast, så jeg nyder at have dygtige kolleger, der vil samarbejde om den bedste løsning for kunden. Det er ikke uden grund, at Systemcenter A/S vokser. Den rejse er jeg superglad for at være med på.”

Få en fuld integration mellem dit økonomisystem og din e-mail

Helt standard, kan Outlook kobles sammen med din Dynamics 365 Business Central.

Fuld e-mail integration med Business Central