Ny juniorprogrammør

Byd Mike Olsen velkommen hos Systemcenter Randers

Mike Olsen er fra d. 01/11-2019 ansat som ny juniorprogrammør i vores Business Central / Dynamics NAV afdeling. Mike skal primært arbejde med programmeringsopgaver. Med Mike som en del af holdet, er vi oppe på 28 medarbejdere fordelt på 2 lokationer. Vi ser frem til at følge Mikes udvikling.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Mike Olsen:
”Det går stærkt i vores Business Central / Dynamics NAV afdeling. Dels med den udvikling, som der sker ift. Business Central fremadrettet, men også i omfanget af kundeopgaver. Mange af vores kunder får mere komplekse løsninger, da økonomisystemerne ofte bliver integreret til andre systemer som webshops, bookingsystemer, mv. Vi har derfor valgt at udvide afdelingen med ansættelse af Mike. Mike er uddannet datamatiker og styrker dermed vores stab af programmører, som er en vigtig del af Business Central / Dynamics NAV afdelingen fremadrettet.”

Juniorprogrammør Mike Olsen fra Systemcenter Randers fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Jeg valgte at søge job hos Systemcenter Randers, fordi jeg her vil få mulighed for at arbejde med spændende og alsidige opgaver. Jeg får rig mulighed for at tilegne mig faglig viden, hvilket er en vigtig motivationskilde for mig.”

Få en fuld integration mellem dit økonomisystem og din e-mail

Helt standard, kan Outlook kobles sammen med din Dynamics 365 Business Central.

Fuld e-mail integration