Ny IT-supporter lærling

Byd Rasmus L. Schultz velkommen hos Systemcenter Randers

Rasmus L. Schultz er fra d. 17/09-2018 ny IT-supporter lærling hos Systemcenter Randers. Rasmus kommer til at bistå i den daglige support-rutine sammen med resten af supportafdelingen og i tæt samarbejde med den tekniske afdeling. Som en del af Systemcenter Randers’ roste supportafdeling, besvarer Rasmus L. Schultz derfor også på support, opkald og e-mails. Det kan være alt fra simple fejl, der kræver simple svar, til de mere dybdegående supportsager.

Seniorkonsulent Arno Larsen fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Rasmus L. Schultz:
”Vi forventer os meget af Rasmus nu og i fremtiden. Vores målsætning er, at Rasmus skal være superbrugere på Office 365 og integrationer med Windows 10. Han træder direkte ind i et stærkt team og vi tror på en stejl læringskurve for Rasmus.”

IT-supporter læring, Rasmus L. Schultz, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
”Jeg søgte om lærlingeplads hos Systemcenter Randers, fordi jeg her ville få mulighed for at hjælpe virksomheder med deres daglige problemstillinger. Det giver mig ekstra motivation, når jeg møder ind på arbejde, at mit daglige virke gør en forskel for andre personer.”

Vil du vide mere om vores it-support afdeling?

Med tilføjelsen af Rasmus Schultz, vokser vores supportafdeling endnu en gang. Læs meget mere om vores supportaftale, ved at trykke på knappen nedenfor.