Byd Troels velkommen til Systemcenter Randers

Efter otte ansættelser i 2016, har vi endnu engang udvidet vores hold

Troels Storvang er fra d. 01/03-2017 ansat som datatekniker-læring hos Systemcenter Randers. Troels vil varetage tekniske opgaver indenfor hardware og software. Som kunde hos os, har du mulighed for at møde Troels, når enten Arno eller Casper besøger din virksomhed. Troels vil ligeledes hjælpe supporten med spørgsmål omhandlende it-infrastruktur og hardwaresupport.

Seniorkonsulent Arno Larsen fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Troels:
”Vi kender Troels fra hans tidligere ansættelse hos Verdo, og ved hvad han står for. Derfor glæder vi os til at arbejde sammen med Troels i fremtiden. Da vi strategisk har valgt at fokusere endnu mere på it-infrastruktur, tror vi på at vi kan give Troels en god læreplads som datatekniker, med en masse hands-on erfaring fra start.”

Nyansat datatekniker-lærling Troels Storvang fra Systemcenter Randers:
”Systemcenter Randers var et naturligt valg for mig, da det en virksomhed som er i konstant vækst, og hvor man har mulighed for at udvikle sig, og gøre sig erfaringer på mange områder indenfor informationsteknologi.

Som lærling hos Systemcenter Randers, kommer jeg til at udvikle mig selv indenfor et område der altid har haft min interesse, og samtidig faldet mig naturligt. Jeg søger en viden indenfor et område, som jeg har manglet en dybere forståelse for, nemlig hvorfor tingene fungere som de gør. Dette passer perfekt med, at jeg er blevet ansat som datatekniker indenfor it-infrastruktur hos Systemcenter Randers, hvor jeg netop kan få denne viden, som jeg går at mangler.”