Ny chefkonsulent på Dynamics NAV

Byd velkommen til Lars Glavind hos Systemcenter Randers

Fra den 1. september er Lars Glavind en del af teamet hos Systemcenter Randers. Lars er vores nye chefkonsulent på Microsoft Dynamics NAV. Lars kommer fra en stilling hos Tasklet, hvor han har arbejdet med håndterminal-løsninger til Dynamics NAV. Derudover har Lars før været i branchen som NAV-konsulent hos Flexiket.

Lars er specialist i lager- og logistikløsninger og har stor erfaring med løsninger til forskellige ERP-systemer.

Tidligere har Lars arbejdet som konsulent på både XAL og C5. Det er altså tydeligt, at vi har fået en dygtig og erfaren chefkonsulent i Lars, og vi glæder os meget til at lære ham bedre at kende.

Direktør Steen Rosborg Møller fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen af Lars Glavind:
“Vi kender allerede Lars fra tidligere samarbejde, og vi er glade for, at han har valgt at blive en del af Systemcenter Randers’ voksende Dynamics NAV-afdeling. Vi er sikre på, at Lars som ny chefkonsulent, kan øge vores kompetencer endnu mere på NAV. Vi ved at hans niveau er højt og Lars’ erfaring glæder vi os til at trække på.”

Nyansat chefkonsulent på Dynamics NAV, Lars Glavind fortæller om valget af Systemcenter Randers:
“Da muligheden opstod, virkede det som et naturligt valg i min karriere. Jeg har de sidste to år arbejdet sammen med Systemcenter Randers, og kendte derfor allerede nogle af mine nye kollegaer. Jeg vidste, at jeg kunne komme ind i et stærkt team, og få muligheden for at udvikle en masse spændende projekter til Dynamics NAV. Sparringen er selvfølgelig også en vigtig del af arbejdet, og jeg tror på, at vi sammen i NAV-afdelingen, kan trække på hinandens styrker og erfaringer. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer.”

Vi håber, at i tager godt imod Lars.