Ny it-supportlærling

Byd Dino Bijedic velkommen hos Systemcenter

Vi fortsætter med at tage elever ind hos Systemcenter A/S. Denne gang er det Dino Bijedic I skal byde velkommen til. Han er fra d. 01/07-2020 ny it-supportlærling hos Systemcenter A/S. Dino har førhen arbejdet med it-support, så vi forventer fra start et højt niveau fra Dino og glæder os til at se ham i aktion.

I kan allerede nu være så heldige, at få Dino i røret, når I henvender jer til vores support. Her fokuserer han i starten hovedsageligt på spørgsmål omkring Office 365 og it-infrastruktur.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Dino Bijedic:
”Vi er glade for at kunne byde velkommen til Dino, han startede som it-supportlærling d. 1. juli. Dino har arbejdet med it gennem flere år og har dermed et godt fundament indenfor it. Glæd jer til at hilse på Dino, som er et glad og positivt menneske, der sætter en ære i at hjælpe vores kunder med dagligdagens it-tekniske udfordringer – med et smil på læben.”

It-supportlærling Dino Bijedic fortæller om valget af Systemcenter:
”Jeg valgte Systemcenter, da det virkede som om virksomheden havde et godt miljø. Et miljø hvor kommunikation, service og vejledning er vigtigt. Det handler for mig om at skabe gode relationer imellem medarbejdere og erhvervskunder og derved vise, at vi er her for at hjælpe. Jeg glæder mig meget, til at lære kollegaer og kunder at kende.”