Ny NAV/BC konsulent

Byd velkommen til Julia Paulsen

Endnu en tidligere revisor tilslutter sig os som konsulent. Denne gang er det vores NAV/BC-afdeling der får tilgang af Julia Paulsen. Julia Paulsen har mange års erfaring indenfor revisorbranchen og er derfra vant til at arbejde med økonomisystemer.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Julia Paulsen:
I takt med at vores NAV/BC-afdeling vokser, har vi fået behov for endnu en medarbejder med indgående forståelse og viden om finans. Med 9 års erfaring som revisor og egen kundeportefølje, passer Julia rigtig godt ind. Hun har en bred erfaring med SMV’er med alt fra bogføring til rådgivning om effektivisering af arbejdsgange. Noget af det der driver Julia, er at finde løsninger der passer til den enkelte kunde, levere et godt og gennemarbejdet stykke arbejde, og derigennem opbygge gode og langvarige relationer. Vi forventer os meget af samarbejdet med Julia.

Konsulent Julia Paulsen fortæller om valget af Systemcenter:
Fra mine 9 år i revisionsbranchen, ved jeg hvor vigtigt et velfungerende ERP-system mv. er for en virksomhed. Jeg er vandt til at kommunikere med kunderne og forstå, hvordan deres virksomheder hænger sammen. Med +10 års arbejdserfaring med NAV og en solid grundlæggende finans forståelse, vil jeg kunne hjælpe kunderne med deres systemskifte og problemstillinger. Jeg ser frem til at hilse på kunderne og hjælpe dem til en nemmere hverdag vha. gode systemer.

Skriv til os
kontakt@systemcenter.dk

Ring til os
8711 3720