Ny juniorsælger

Byd Karoline Andersen velkommen hos Systemcenter

Karoline Andersen er fra d. 01/08-2020 ny juniorsælger hos Systemcenter A/S. Karoline er i gang med sin uddannelse som handelsøkonom med speciale i salg og salgsledelse. I den sammenhæng skal hun bruge 8 måneders erhvervserfaring i form af praktik. Vi er glade for at hun har valgt at bruge sin praktikperiode hos Systemcenter A/S.

Karoline vil i tæt samarbejde med vores konsulenter arbejde med salg og kundepleje.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Karoline Andersen:
”Som en del af Karolines uddannelse, er hun tiltrådt som juniorsælger hos Systemcenter A/S. Hun har de nyeste redskaber med i bagagen, og dermed også et frisk input til et i forvejen stærkt salgsteam. Karoline har erfaring med salg og ved, at kommunikation og god kundeservice er nøglen til et godt samarbejde. Vi forventer os meget af Karoline, og glæder os til at følge hendes udvikling.”

Juniorsælger Karoline Andersen fortæller om valget af Systemcenter:
”Systemcenter A/S besidder mange af de opgaver, som jeg finder interessante og gerne vil arbejde med. Det Systemcenter kan give mig med i rygsækken, er en masse viden og læring inden for salg. Samtidigt får jeg kendskab til, hvad der forgår i alle hjørner af en handel. Jeg ser frem til mange forskellige arbejdsopgaver og at kunne give en hjælpende hånd til virksomheden og kunderne. ”