Ny Uniconta konsulent

Byd Peter Søgaard velkommen

Femte nye ansigt i 2021 er Peter Søgaard. Peter har de seneste 12 år arbejdet i revisorbranchen og vil fremadrettet arbejde som konsulent på økonomisystemet Uniconta. Peter har fra sin tid som revisor stor praktisk erfaring i Uniconta. Vi er glade for, at Peter har valgt at træde ind i vores hurtigt voksende Uniconta afdeling og vi ser meget frem til at lære ham endnu bedre at kende.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Peter Søgaard:
Mange af vores kunder har en forventning om hjælp til bogføring, afstemninger mv., og med Peters 12 års erfaring fra revisorbranchen passer han perfekt ind. Peters erfaring og lyst til at yde rådgivning og lave procesoptimering kommer nu vores kunder til gavn. Det samme gør hans nordjyske lune, som man kun kan holde af.  Vi er utrolig glade for at have fået Peter som sparringspartner i vores Uniconta team.

Konsulent Peter Søgaard fortæller om valget af Systemcenter:
Med en baggrund som revisor, erhvervsservice/bogholder og IT-supporter indenfor økonomisystemer, fandt jeg jobbet hos Systemcenter meget attraktivt. Det giver mig muligheden for at arbejde med og hjælpe kunder i Uniconta. Det handler for mig om at kunne give en professionel rådgivning, samt finde den bedste løsning hos den enkelte kunde. Systemcenter har ligeledes givet mig et indtryk af et professionelt og sundt arbejdsmiljø, som jeg ser frem til at blive en del af.