Ny konsulent

Byd Thomas Olesen velkommen til Systemcenter Randers

Thomas Olesen er fra d. 01/03-2019 ny konsulent hos Systemcenter Randers. Med sine mere end 20 års erfaring indenfor IT, forventer vi hos Systemcenter Randers at Thomas Olesen får en effektiv og gnidningsfri start.

Seniorkonsulent Arno Larsen fra Systemcenter Randers fortæller om ansættelsen:
”Vi har med ansættelsen af en ny konsulent aldrig stået stærkere i vores tekniske afdeling. Thomas Olesen og jeg har et langt kendskab til hinanden og er udlært samtidigt. Jeg har meget stor tiltro til, at han er den helt rigtige at få ind i vores team. Han har i sin mere end 20-årige karriere erhvervet sig en stor erfaring med IT og den håber vi at kunne drage stor nytte af. Thomas Olesen har et stort kendskab til drift, support og opbygning af hosting løsninger. Med ansættelsen består vores it-tekniske afdeling af tre datateknikere samt en datatekniker-lærling.”

Konsulent, Thomas Olesen, fortæller om valget af Systemcenter Randers:
“Efter et enkelt interview hos Systemcenter Randers, var jeg ikke i tvivl omkring at dette skulle være min nye arbejdsplads. Alle jeg mødte var meget imødekommende, professionelle og kompetente – så jeg kunne ikke sige nej tak, da jeg blev tilbudt ansættelsen. Jeg glæder mig til at sætte nye sejl på en spændende fremtid hos Systemcenter Randers. Jeg håber at kunne bidrage yderligere med mine mange år inden for it-kundesupport, it-infrastruktur og hosting-løsninger.”

Skal Systemcenter Randers hjælpe med en overskuelig it-infrastruktur?

Sådan får du mulighed for at stifte bekendtskab med Thomas Olesen, når han er allerbedst. Sammen med din virksomhed, ser en af vores konsulenter på din samlede it-infrastruktur og ser, hvor den kan optimeres/effektiviseres eller gøres mere sikker i fremtiden.

Læs om it-infrastruktur