Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) outsourcer deres branche-IT til Systemcenter Randers A/S

Randersvirksomheden Systemcenter Randers udvider endnu engang forretningen. Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) har valgt at outsource deres Branche-IT-løsninger til Systemcenter Randers fra d. 01/09-2019.

Ny Systemcenter afdeling i Vejle

I samme ombæring opretter Systemcenter Randers ny afdeling i Vejle, hvor medarbejderne fra DM&E kan fortsætte med at yde en stærk lokal support. Nu som en del af Systemcenter Randers. Det er femte gang på blot tre år, at Systemcenter Randers opkøber eller overtager funktioner fra virksomheder i Østjylland. Senest var det i 2018 XPI A/S, som Systemcenter Randers opkøbte.

Direktør for Systemcenter Randers, Anders Bay fortæller:
”I forbindelse med dette samarbejde, åbner vi som sagt en afdeling i Vejle. Fokus er forsat på support af økonomisystemerne Microsoft Business Central, Dynamics NAV og C5. Via samarbejdet med DM&E udbygger vi vores forretning med en stærk brancheløsning til vores produktportefølje. Vi håber i fremtiden at blive endnu mere synlige i trekantsområdet, og vi håber at kunne skabe flere arbejdspladser i Vejle.”

Direktør for DM&E, Bent Juul Jørgensen fortæller:
”Visionen med denne samarbejdsaftale er at sikre fremtiden for vores medlemmer. Systemcenter Randers har et uddannet personale bestående af 25 medarbejdere, der alle er eksperter i IT-løsninger som Microsoft Business Central, Dynamics NAV og C5. På den måde sikres det, at der fremadrettet vil være den rigtige bemanding, som står klar til at løse alle udfordringer til vores brancheløsning.”

Velkommen til Carsten Meyer og Peter Christensen

Medarbejderne fra DM&E er i samme ombæring startet i vores nye afdeling i Vejle. Vi er stolte og glade over at kunne præsentere Carsten Meyer og Peter Christensen i Systemcenter!

Carsten Meyer indgår som en del af vores Dynamics NAV team med fokus på vores nyeste DM&E brancheløsning. Carsten har ligeledes mange års erfaring med Dynamics C5. Du vil derfor også som Dynamics C5 kunde, kunne få fornøjelsen af Carstens hjælp i supporten. Vi glæder os til at drage fordel af Carstens store erfaring indenfor økonomisystemer.

Peter Christensen indgår fremadrettet i vores programmør team med fokus på at videreudvikle DM&E brancheløsningen. Peter har nemlig personligt kodet løsningerne DM&E Plan og DM&E Mobile. Vi glæder os til at udnytte Peters store viden indenfor programmering.

Carsten Meyer

Carsten Meyer

Peter Christensen

Peter Christensen