Hvad er en ekstern it-afdeling?

En ekstern it-afdeling er en virksomhed med store kompetencer indenfor it-løsninger, som du kan outsource dine it-aktiviteter til. En ekstern it-afdeling leverer typisk konsulentydelser til ERP, it-infrastruktur, it-support og andre it-ydelser. En ekstern it-afdeling påtager sig de samme opgaver, som en internt it-afdeling ville løse.

Hold fokus på dine kernekompetencer

Ved at outsource sine it-aktiviteter, er det muligt at holde fokus på virksomhedens kernekompetencer. Du kan som virksomhed tænke i salg og vækst, i stedet for at være nervøs for, om din software er optimeret til din virksomhed, eller om din antivirus er opdateret. Du kan være tryg ved, at hvis der sker et nedbrud i it-infrastrukturen, har du et helt hold af eksperter i ryggen, der står klar til at hjælpe virksomheden videre.

Økonomi og ekspertise

Det kan i sidste ende være en stor omkostning, at have en eller flere it-medarbejdere på lønningslisten. Ved at outsource sin it-afdeling, giver det mulighed for at spare på omkostningerne, og samtidigt få en større ekspertise. Det kan derudover være yderst svært for en intern it-afdeling, at have samme kompetencer, som en ekstern it-afdeling med flere ansatte og specialister. Et supportabonnement hos din eksterne it-afdeling, vil næsten altid være en billigere løsning i sidste ende, end en ekstra intern medarbejder på lønningslisten – samtidigt med at ekspertisen oftest bliver større.

En større vidensbank

Det kan være svært for en virksomhedsejer, at vide præcis hvad virksomheden har behov for. Er det nuværende ERP-system det mest optimale for virksomheden? Er der tilføjelsesprogrammer der kan øge effektiviteten og mindske omkostningerne? Er it-infrastrukturen sikker? Er der kommet nye funktioner virksomheden burde benytte?

En ekstern it-afdeling har allerede arbejdet med ovenstående spørgsmål adskillige gange. Derfor kan man med en ekstern it-afdeling forvente, at ens virksomhed hele tiden bliver informeret om vigtige informationer – samt modtage støtte og viden til at træffe sine it-beslutninger.

Benyt Systemcenter Randers som ekstern it-afdeling

IT as a Service

Vi har fungeret som ekstern it-afdeling for vores kunder siden 1997. Vores store erfaring gør, at vi kender de fleste problemstillinger du som virksomhed kan have. Vi har igennem året løst opgaver for et utal af kunder, og den viden og erfaring bruger vi til at rådgive vores kunder. Vi videreuddanner os hele tiden, og udvider vores viden, i samme hastighed som markedet og teknologien udvikler sig. Vi er derfor altid kvalificeret til at yde den bedst mulige support. Vi kalder dette for ITaas eller IT as a Service.

Ærlig kommunikation

Vi tror på ærlig kommunikation. Som en del af den service vi leverer som ekstern it-afdeling, kan du forvente at vi kun har en ting for øje, og det er at skabe tilfredse kunder. Det er derfor ikke til vores interesse, at anbefale produkter eller tilføjelsesprogrammer, hvis vi ikke selv tror 100% på at det er den rigtige beslutning for din virksomhed.

Tilfredse kunder

Vi gennemførte i 2016 en tilfredshedsanalyse, hvor vi spurgte, hvor mange af vores kunder der ville anbefale os til andre. Vi er stolte af at 90% svarede, at det ville de gerne.

Synes du at det lyder interessant med en ekstern it-afdeling? Kunne du tænkte dig at høre mere om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med og hvorfor vores kunder i dag er så tilfredse? Tryk på knappen nedenfor, så kontakter en af vores dygtige konsulenter dig.

IT as a Service Ekstern IT-afdeling

Læs mere om IT as a Service

Vi kan ikke få noget bedre… Kun dyrere!

Flemming Højfeldt, grundlægger af Innovation Living

Vi er meget tilfredse med funktionaliteten, og vores system er imponerende driftssikkert.

René Klith, produktionsdirektør hos Limo Labels

“Jeg har fået viden om brugen af flere løsninger i C5 systemet, som jeg ikke før kendte til. Jeg var simpelthen ikke klar over, at løsningen var mulig. Det har givet en bedre udnyttelse af systemet, og de muligheder det åbner. Jeg kan for eksempel nævne lagerstyring, hvor jeg lærte nogle nye metoder, der hjælper i hverdagen.”

Jørgen Østergaard, Regnskabschef hos Søren Lund