Hvad er nyt i Microsoft Teams møder og opkald?

Microsoft Teams udvikler sig med lynets hast. Microsoft har for nyligt delt en helt masse nye opdateringer, som virker nu eller i den nærmeste fremtid. Nedenfor kan du kort læse om, hvad du kan forvente i Teams i den nærmeste fremtid.

Se 49 deltagere på en gang

At kunne se alle dine kollegers ansigter på samme tid gør en stor forskel i engagement og forbindelse. Snart er det muligt at få en forhåndsvisning, som vil rumme op til 49 deltagere på én gang, på en enkelt skærm. Visningen foregår i 7×7.

Opdel mødets deltagere

Tidligere på måneden annoncerede Microsoft ”Breakout Rooms”, hvilket tillader mødearrangører at opdele mødets deltagere i mindre grupper. Hvis møder igen skal foregå samlet, kan mødearrangør kalde alle deltagere tilbage til det samlede møde.

Åbne møder i nyt vindue

Du kan nu åbne opkald og møder i et separat vindue. Det kan være med at optimere arbejdsgangen, da du nemt kan arbejde videre i Teams, selvom du er i et møde.

Teams møder kan nu rumme 300 deltagere

For at hjælpe med at imødekomme hurtigt skiftende kommunikations- og mødebehov, øges det maksimale antal deltagere i Teams-møder til 300.

Anonyme telefonnumre

For kunder, der har lydkonference aktiveret til Teams-møder, maskeres PSTN-deltagernes telefonnumre til alle brugere, der er tilsluttet uden for din organisation.

Prøv Microsoft Teams gratis

Hos Systemcenter A/S benytter vi selv Microsoft Teams som samlet kommunikations- og samarbejdsplatform. Vi udnytter programmets chatsystem, online telefoni, videomøder og fildeling. Vi kan også hjælpe din virksomhed med at komme i gang med Teams – og det kan prøves helt gratis.