Hvilket PDM-system passer bedst til din virksomhed?

Mange brandowners og wholesale virksomheder i tekstil- og modebranchen anvender Microsoft Excel eller et PDM (Product Data Management) til at administrere kollektionens produktudvikling.

Systemcenter Randers leverer itSuitsFashion PDM og arbejder tæt sammen med Delogue, således begge muligheder er tilgængelig for din virksomhed.  I denne artikel tilbyder vi mere information omkring både forskelle og ligheder mellem de to systemer, itSuitsFashion add-on PDM og Delogue.

Forstå forskellen på de to PDM-systemer

ItSuitsFashion add-on PDM

I et PDM module kan yderligere produktinformation som styklister (BOM / Bill Of Material), størrelses specifikationer eller vaskeanvisninger defineres.

Ready Made Garment (RMG)

Baseret på RMG kvantiteten fra salgsordren eller indkøbsordren kan de nødvendige råmaterialer beregnes. Når råmaterialer er modtaget på eget lager kan en transfer ordre sendes til fabrikken, genereret baseret på indkøbsordren. Når RMG er retur på lageret har du muligheden for at fratrække det forbrugte råmateriale i forbrugsjournalen. Dette sker som en beregning af forbruget på styklisten og den modtagne kvantitet.

CTM – Cut Make and Trim

itSuitsFashion add-on modulet er beregnet til virksomhede it tekstil- og modebranchen, der har specialiseret sig i CTM – Cut – Make – Trim – produktion. Samtidig er det også brugbart for grossist virksomheder der ønsker at tilføje tekniske konstruktion beskrivelser fra NAV til indkøbsordre.  Det er muligt at får udviklet et specifikt teknisk instruktionsdokument – baseret på dine specifikke ønsker og behov.

Delogue

Delogue er et online PDM værktøj og en leverandørportal i et og samme løsning. Dette giver muligheden for at kommunikation, processer og data bliver delt. Kommunikationen er relateret til produktdata er centraliseret i løsningen, hvilket sikrer gennemsigtighed for interne brugere og eksterne partnere.

I det intuitive PDM system er alle informationer defineret og samlet. på RMG niveau kan det være stykliste (BOM), størrelsesspecifikationer og vaskeinstruktioner. Delogue er også stærk på workflows og overholdelse af deadlines.

Takket være en standard integration mellem itSuitsFashion og Delogue, behøver data ikke længere at blive indtastet dobbelt. PDM værktøjet Delogue er brugbart for grossister i tekstil- og modebranchen, der har behov for gennemsigtighed og kontrol over deres produktudvikling, samt en præcis kommunikation med deres leverandører. .

Anbefalinger

Ud fra erfaring og viden, har Systemcenter Randers udarbejdet følgende anbefalinger.

Hvornår skal du vælge itSuitsFashion?

Når behovet er at beregne råvarer beregninger og styring af lager samt transport af råmaterialer.

Hvornår skal du vælge Delogue?

Hvis dit behov er at overvåge produktionsprocessen og ønsker at gemme og dele data og information online mellem dit team og dine leverandører.

Afhængig af dine behov, så er det faktisk også muligt at kombinere de to.

Originalt indlæg af Tom Klaasen, ToCG