Hvordan sikrer I effektivt samarbejde, når jeres arbejdsplads bliver hybrid?

Hybridarbejde er ensbetydende med en ny form for samarbejde, nemlig online. Hvis I vil have succes med de nye hybride arbejdsformer, skal I sørge for at træffe de rigtige valg. De valg der giver jeres teams og individuelle medarbejdere mulighed for at være effektive.

I mødes ikke længere kun fysisk, men også online – hvad betyder det for samarbejdet?

Engang var teammedlemmer nødt til at sende filer frem og tilbage og finde på indviklede versionssystemer for at sikre, at ingen ændringer blev glemt. Den tid er forbi.

I dag er hybride teams nødt til at kunne se og redigere filer på et centralt sted, som de har adgang til overalt. Dette centrale lager er med til at sikre, at folk er helt klar over, hvor tingene er i alle faser af en opgave. Det er igen med til at give mere effektive arbejdsprocesser og hurtigere beslutningstagning.

Når medarbejderne arbejder på forskellige steder og på forskellige måder, bør de også have mulighed for at styre hele mødecyklussen på en effektiv måde. Med alt lige fra tidsplaner og planlægning til samarbejde i realtid og deling af handlingspunkter. Det kan gøre en kæmpe forskel at have en problemfri brugergrænseflade til alle facetter af et møde. Det gør det helt sikker nemmere at få tingene fra hånden.

Endelig bør medarbejderne også have adgang til de værktøjer, de skal bruge til at interagere med deres kolleger i realtid. Uanset om det er et omfattende chatsystem eller et cloud-baseret telefonsystem til taleopkald, så er det værktøjer, der kan lette kommunikationen og samarbejdet uden at kræve, at alle skal møde ind på kontoret.

Udfordringer med at samarbejde effektivt online

Mange virksomheder bruger stadig lokale fillagringssystemer. Det kan være en kompleks øvelse at flytte disse systemer til skyen for at sikre bedre fjernadgang.

Som med mange andre aspekter af hybridarbejde er det vigtigt, at du tager et grundigt kig på dine systemer og ser, hvilke forandringer der skal til for at gøre det til en succes.

Microsoft-platformen er skabt til at styrke effektiviteten i samarbejdet

Microsoft 365 er en samarbejdsplatform, der giver forskelligartede teams adgang til ovenstående funktioner og mere til.

Ring til os
8711 3720