Book et gratis møde

Overvejer du at blive kunde hos Systemcenter? Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte mulighederne for et fremtidigt samarbejde. Udfyld kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig om yderligere informationer.

Spring direkte til kontaktformularen

Hvilken værdi kan vi skabe for dig?

Systemcenter Randers er et konsulenthus der fungerer som ekstern it-afdeling for sine kunder. Vi skaber værdi i form af rådgivning og support af it-løsninger. Vi har vores spidskompetencer indenfor:

Vi skaber værdi for vores kunder ved at øge deres produktivitet med it-løsninger tilpasset virksomheden og branchen.

Vi skaber værdi i form af sikkerhed og tryghed, ved at fungere som ekstern it-afdeling. Siden 1997 har vi hjulpet vores kunder med løbende udfordringer, og de ved at de har et hold af erfarne eksperter i ryggen. Derfor kan vores kunder fokusere på det de er allerbedst til, nemlig at vækste deres virksomhed igennem salg. Så holder vi styr på deres it.

Hvordan er vores proces?

1. Udfyld kontaktformular

Findes nederst på siden.
Hvis du foretrækker at ringe til os: +45 87 11 37 23

2. Vi kontakter dig

En medarbejder fra Systemcenter kontakter dig på mail eller telefon. I aftaler enten at mødes fysisk eller afholde et Skype-møde. Ud fra jeres samtale forbereder vores medarbejder den nødvendige præsentation.

3. Møde

Ud fra tidligere samtale, er det muligt at skræddersy mødet specifikt til din virksomhed og branche. Så får begge partner mest ud af mødet. Mødet er selvfølgelig uforpligtende.

Kontaktoplysninger