Med et aktivt opdateringsabonnement, kan du skifte din C5 2012 licens til Microsoft Dynamics NAV licens helt GRATIS!

Overvejer du at konvertere C5 til NAV, kan du kvit og frit, flytte din C5 license til en NAV license. Vi hjælper naturligvis med flytningen, gratis.

Hvorfor skifte til Microsoft Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV er fremtiden. Microsoft stopper med at yde support til den klassiske Microsoft C5 fra januar 2019. Det betyder dog ikke, at vi hos Systemcenter Randers stopper med at supportere vores løsninger. Vi vil forsat støtte op omkring vores kunders ønsker. Du vil dog med en integration til NAV, gå fra en DOS-baseret løsning, til en CLOUD-løsning, som er mere tidsrelevant. Læs også: C5 er ikke dødt.

Hvis du er i tvivl, og gerne vil forsøge dig med NAV inden du konverterer, tilbyder Systemcenter Randers en gratis demo i  30 dage.

Hvad er fordelen ved skifte fra C5 til NAV?

  • Microsoft Dynamics NAV er CLOUD-baseret.
  • Tilgå NAV hvor som helst og når som helst – fra PC, tablet eller SmartPhone.
  • Microsoft Dynamics NAV og Office-programmerne deler let information.
  • Tilpas skærmbillederne med relevante data igennem rollebaseret adgang.
  • Udnyt data til at se tendenser i markedet med PowerBI.

Følgende krav skal opfyldes

Der er forskellige konverteringskrav, alt efter hvornår C5 licensen er anskaffet. Se nedenfor, hvilken kasse der påvirker din virksomhed. Er du i tvivl? Kontakt os endelig eller få os til at kontakte dig nederst på siden.

C5 license købt før d. 6 oktober 2013

  • Der kræves et aktivt opdateringsabonnement.
  • Deaktiverede brugere eller moduler skal genaktiveres før tilbuddet er gældende.
  • Opdateringsabonnementet og udløbsdato heraf overføres til din nye Microsoft Dynamics NAV.

C5 license købt efter d. 6 oktober 2013

  • Værdien af dine C5 licenser udgør det beløb du kan købe NAV licenser for.
  • De resterende dage af opdateringsabonnementet på din C5, vil blive fratrukket på fakturaen af dit nye opdateringsabonnementet på NAV.

Kan jeg konvertere min C5-licens til NAV-licens gratis?

Ja, hvis du benytter C5 og har et aktivt opdateringsabonnement, så kan du konvertere din C5 license til en NAV license helt gratis. I dette tilfælde er det eneste du skal gøre at kontakte os, så hjælper vi din virksomhed nemt og sikkert igennem processen.

Nej, hvis du derimod ikke har et aktivt opdateringsabonnement. Det kræver først og fremmest, at du genaktiverer dit inaktive opdateringsabonnement. Dette er ikke gratis, og det er derfor nemmere for os at give en konkret pris, hvis vi kender din specifikke virksomhedsstatus. Kontakt os, så finder vi i fællesskab en løsning.

Gratis seminar d. 7. og 8. november

Kunne du tænke dig at vide mere? Vi tilbyder et gratis seminar primo november. Vælg mellem seminar hos Systemcenter Randers eller Webinar. Vi glæder os til at snakke med dig.