Systemcenter Randers’ it-løsninger

Med Systemcenter Randers som ekstern it-afdeling, kan du samle alle dine it-løsninger hos en leverandør. Ved at benytte Systemcenter Randers som ekstern it-afdeling får du brugerorienteret support, veluddannet personale, og en tæt dialog med din it-leverandør. Vores it-løsninger når hele organisationen rundt.

It-løsning ERP Økonomisystem Microsoft
Økonomisystemer

Systemcenter Randers er certificeret Microsoft Dynamics og Uniconta forhandler og leverer økonomisystemer til små og mellemstore virksomheder. Vi er leverandør af Dynamics NAV, Dynamics C5, Uniconta og Business Central.

IT Løsninger til Office 365
Office 365

Med Office 365 kan du tilgå dine Office-programmer i skyen. Du opdaterer altid til de nyeste versioner af Word, Excel, SharePoint etc. Office 365 er fuld integreret med Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5 og skaber en mere effektiv arbejdsdag med kun ét login.

IT Løsninger til ecommerce
Mobilitet og Ecommerce

Systemcenter har både udviklet egne ecommerce-løsninger, samt forhandler vi internationale løsninger. Fælles er behovet for forretningsunderstøttelse.

It-løsning it-infrastruktur
It-infrastruktur

Vi leverer it-sikkerhed med løsninger indenfor backup, antivirus og serverovervågning. Vi leverer hardware der passer til dine behov og vi sikrer dit netværk med gateways, routere og firewalls. Outsource ansvaret til din it-infrastruktur til os, så er du i sikre hænder.

IT Løsning IT as a Service
IT as a Service

Vores support skaber tryghed. Med IT-as-a-Service fungerer Systemcenter Randers som din eksterne it-afdeling. Vi tilbyder mailsupport, telefonsupport, opkoblingsservice, udrykningsservice og konsulentbesøg. Med IT-as-a-Service består din it-afdeling af et helt hold af it-eksperter.

IT Løsning kursus
Online kurser

Effektiviser dit arbejde i Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 eller Office 365. Vi tilbyder online kurser til den enkelte medarbejder eller til hele virksomheden.

It-løsninger der når hele organisationen rundt

Systemcenter Randers er et konsulenthus. Det betyder, at vi sælger vores viden og erfaring igennem rådgivning og support. Vi har tyve års erfaring i at hjælpe kunder, med at effektivisere deres it-løsninger og øge produktivitet og omsætning.

Vi er godt klar over, at det kan være svært at holde overblikket over, hvad der er muligt, og hvilket it-løsninger der er mest optimale til din virksomhed. Det er netop derfor, at vores samarbejde altid starter med en analyse af din virksomhed. På den måde sikrer vi de helt rigtige it-løsninger til din virksomhed og branche.