ERP-system fra Microsoft Dynamics

Systemcenter Randers er certificeret Microsoft Dynamics og Uniconta forhandler. Vi har leveret løsninger baseret på Microsofts ERP-systemer siden 1997. Vi har i vores levetid leveret ERP-løsninger til mere end 1.000 virksomheder. Fra skræddersyede løsninger, hvor vi har haft fingrende helt nede i koderne i de ældre versioner af C5 og Navision, til standardiserede brancheløsninger i de nye versioner af NAV og C5. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og vi forstår, at et nyt økonomisystem er en proces. Vores normale proces kan du se nedenfor.

Hvilket ERP-system passer til dig?

Business Central som ERP-system / Økonomisystem
Business Central

Business Central er det nyeste ERP-system fra Microsoft og virker både on-premise og i skyen.

ERP Uniconta Økonomisystem
Uniconta

Uniconta er et intuitivt cloud-baseret regnskabsprogram, der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt.

Microsoft Dynamics NAV som ERP-system / Økonomisystem
Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er det mest udbredte ERP system i verden. Hos Systemcenter er vi eksperter i standard NAV og forskellige brancheløsninger.

Microsoft Dynamics C5 2012 som ERP-system / Økonomisystem
Microsoft Dynamics C5 Classic

Microsoft Dynamics C5 Classic leveres med tilretningsmuligheder, udarbejdet af Systemcenter Randers. Vores hold af eksperter skræddersyr denne ERP-løsning til din specifikke virksomhed.

It-support til dit ERP-system / økonomisystem
IT as a Service

Kernen hos Systemcenter Randers er vores unikke evne til at fungere som vores kunders eksterne IT-afdeling. Vores ERP-programmer er styrket af vores ERP-support, som du kan læse meget mere om, ved at trykke på billedet.

Online kursus i Dynamics ERP-system / Økonomisystem
Online kurser

Vi tilbyder i samarbejde med Makers Learning online kurser i vores it-ydelser. Vores online kurser er en glimrende måde at uddanne virksomheder og deres medarbejdere i deres økonomisystemer og Office 365.

Hvorfor vælge et ERP-system fra Microsoft Dynamics?

Et økonomisystem fra Microsoft Dynamics er bygget op om samme brugerplatform som de Microsoft produkter du kender. Har du før arbejdet med enten Windows eller Office 365, kan du allerede genkende design og opsætning. Det er derfor nemt for den almene bruger at lære, og af samme grund, er det let at implementere i virksomheden.

Et ERP-system fra Microsoft arbejder naturligvis sammen med Office 365. Du kan derfor via din løsning I skyen, tilgå dine nøgletal direkte fra din Office 365. Uden du behøver logge ind igen. Med en samlet brugerplatform bliver din dagligdag lettere, det gælder både om du er på kontoret eller på kundebesøg. De nye ERP-systemer fra Microsoft er nemlig optimeret til alle devices – mobil, tablet, bærbar eller stationær computer.

Voks med dit ERP-system

Et ERP-system er en investering der kan tage både tid og penge. Derfor bør fremtidsplaner vær en del af beslutningsprocessen. Hvem står bag opbygningen? Hvem leverer økonomisystemet? Det kan være vigtige spørgsmål at have overvejet.

Microsoft sikrer at du kan vokse med dit ERP-system. Microsoft udvikler hele tiden deres produkter, og bagværket er så stort, at du kan føle dig sikker på, at softwaren er stabil – også mange år ud i fremtiden. Hos Systemcenter Randers har vi samarbejdet med Microsoft siden 1997. Vi har fulgt udviklingen og vi forsøger altid at informere og rådgive vores kunder, når der sker noget nyt, så de kan udvikle og vokse med deres virksomhed og økonomisystem.

Hvorfor vælge et ERP-system fra Systemcenter Randers?

Erfaring, viden og sikkerhed
Systemcenter Randers har siden 1997 leveret it-løsninger baseret på Microsoft økonomisystemer. Vi har opbygget en masse erfaring og viden der gør, at vi kan rådgive din virksomhed mod den helt rigtige løsning. Vores organisation er gearet til at sikre din drift og it-sikkerhed nu og mange år ud i fremtiden. Vi er din eksterne it-afdeling.

Support
Med en supportaftale sørger vi for løbende opdateringer af dit system, så du hele tiden arbejder med de nyeste funktioner, i det sikreste miljø. Vi leverer ligeledes løbende support via vores supportafdeling, hvis du møder udfordringer i din daglige drift.

Sikkerhed
Vores organisation er gearet til at sikre din drift, sikkerhed og backup, så I kan fokusere på kerneforretningen.

En sikker implementering
Vi har med vores erfaring udarbejdet implementeringsmodeller, der sikrer en stabil opstart.

Hvilket ERP-system skal jeg vælge?

ERP-system til en mindre eller mellemstor virksomhed

Er du en mindre eller mellemstor virksomhed? Er din virksomhed i vækst og er du klar til at udforske nye muligheder med dit ERP-system? Så er Microsoft Dynamics NAV og Business Central noget for dig. Med Microsoft Dynamics NAV og Business Central, får du et program der kan hjælpe din virksomhed med at automatisere og optimere processer indenfor salg, indkøb, drift, økonomi og lager. Læs mere om Microsoft Dynamics NAV og Business Central.

ERP-system til en mindre virksomhed

Er du en mindre virksomhed på udkig efter det helt rigtige regnskabsprogram? Så er Microsoft Dynamics C5 og Uniconta noget for dig. C5 er det markedsledende regnskabsprogram i Danmark, hvor hele 85.000 virksomheder har købt programmet. Uniconta er den nye spiller på markedet, som Erik Damgaard har udviklet. Erik Damgaard er samtidigt manden der lavede Dynamics C5 for mange år siden.

Med en C5 eller en Uniconta løsning fra Systemcenter Randers forbindes data, dokumenter, applikationer samt smartphones og tablets, så dine medarbejdere kan yde deres bedste i forhold til tid og ressourcer. Du får en ens brugerløsning, der kan automatisere jeres processer, fremme samarbejdet og understøtte salget. Læs mere om Microsoft Dynamics C5 og Uniconta.

Skal vi tage en snak om dit fremtidige ERP-system?

90 % af vores kunder i 2016 ville anbefale os til andre. Lad en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig, så vi kan fortælle mere om vores service.

Kontakt mig