Dynamics 365 samler CRM, ERP og Office 365 i én samlet cloud service

Hvorfor Microsoft Dynamics 365?

Dette er næste skridt af Microsofts ’cloud first’ plan for at bringe alle løsningerne ud i skyen med Azure og indbygget i Office 365, og det er en naturlig udvikling i ambitionen i at lave en digital transformation og en naturlig forlængelse af Microsoft CEO Satya Nadellas vision:

”Empower every person and every organization on the planet to achieve more.”

Det handler således for Microsoft om at stille de rette services til rådighed for virksomhederne, således de kan udvikle sig under optimale betingelser. For Systemcenter Randers er det en forlængelse af vores Dynamics arbejde.

Se hvordan Microsoft præsenterede Dynamics 365
Hvorfor udvikler Microsoft Dynamics 365

Hvad er komponenterne i Dynamics 365?

Hvad er Dynamics 365
Dynamics 365 Azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en cloudbaseret databehandlingsplatform, som helt grundlæggende giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomiske besparelser for virksomheder i alle størrelser. Med Microsoft Azure kan virksomheder integrere og samle tjenester og dermed sikre gennemsigtighed og udnyttelse af løsninger på tværs af forretningssystemer. Alt sammen i et brugervenligt interface og med fokus på datasikkerhed.

Dynamics 365 Office 365

Microsoft Office 365

Med Office 365 kan du lave det samme på farten, som på kontoret. Arbejd, uanset hvor du er, når du har brug for det og på din foretrukne enhed. Del filer. Deltag i møder. Hold dig opdateret med dit team.

Vi kan således hjælpe med opsætning og overførsel af mail (fra lokale postkasser og Exchange-servere), Single Sign-On (integration med det lokale Active Directory – Ét brugernavn, ét password).

Dynamics 365 Power BI

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI er et business intelligence værktøj, der kan som udgangspunkt er et gratis værktøj, der kan visualisere dine data. Det giver analyse og indsigt direkte bygget ind i Dynamics 365 apps.

Microsoft Power BI transformerer din virksomheds data til visuelle grafer, så det er lettere for dig at forstå, samle og organisere den data, der er vigtigt for din virksomhed. Virksomheder kan finde trends når de sker og derved skubbe virksomheden i den rigtige retning. Din forretningsplan har aldrig været mere præcis.

Dynamics 365 Cortana Intelligence

Microsoft Cortana Intelligence

Cortana Intelligence Suite arbejder med Machine Learning, og er en fuldt administreret programpakke til administration af big data og avanceret analyseUdnyt mulighederne for at reagere før dine konkurrenter ved ikke kun at kigge i bakspejlet, når du skal forudsige dit næste træk. Optimér dine forretningsapplikationer med maskinintelligens, så de går fra simpel deskriptiv analyse til foreskrevne analytiske anbefalinger..

Udnyt mulighederne for at reagere før dine konkurrenter ved ikke kun at kigge i bakspejlet, når du skal forudsige dit næste træk. Optimér dine forretningsapplikationer med maskinintelligens, så de går fra simpel deskriptiv til foreskrevne analytiske anbefalinger.

Forudse > Forudskriv > Automatiser

Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er en kombination af ERP og CRM som Cloud-løsning til små og mellemstore virksomheder, som typisk ville vælge en Dynamics NAV (Navision) ERP-løsning og integrere den med Microsoft Dynamics CRM. Det er en 100% cloud løsning med en målgruppe fra 2-99 brugere.

Dynamics 365 kommer i 2 forskellige udgaver:

Business Edition:       Til små og mellemstore virksomheder. Videreudvikling af Dynamics NAV

Enterprise Edition:     Til større virksomheder. Videreudvikling af Dynamics AX.

Dynamics 365 AppSource

Microsoft AppSource

Microsoft har også lanceret Microsoft AppSource, som allerede er offentligt tilgængeligt. Det er stedet, hvor virksomheder kan finde og afprøve forretnings-apps til Dynamics 365, fra både Microsoft og partnerne. Dynamics 365 vil give virksomheder mulighed for at tilføje nye apps, der er bygget til formålet, til at styre specifikke forretningsprocesser som f.eks. finans, drift, marketing, salg, kundeservice m.m.

Alle apps til Dynamics 365 er designet til at blive sat individuelt i drift – på en meget lettere måde end hvad du normalt er vant til, når du køber et add-on fra en Dynamics NAV-partner.

Få mest ud af dagen med Dynamics 365

Voks med din Dynamics 365

Har du 1 min og 19 sekunder, så tag et kig på denne korte men meget beskrivende video om Dynamics 365.

Betal for det du har brug for nu og her, når du vokser og får flere behov, kan du nemt og smertefrit tilføje de tilføjelsesprogrammer du har behov for.

Få en uforpligtende snak om Dynamics 365

Synes du at Dynamics 365 lyder lige så interessant som os? Så lad os kontakte din virksomhed, så vi sammen kan finde en fælles løsning der kan hjælpe din virksomhed med at vækste.

Lad os kontakte dig
Dynamics 365