Support til alle versioner af Microsoft Dynamics C5

Den klassiske C5 er et af historiens bedste regnskabsprogrammer

Økonomisystemet er det mest anvendte og velkendte blandt danskerne med mere end 85.000 brugere. Med den klassiske Microsoft C5 får din virksomhed et nemt og funktionsdygtigt forretningssystem. Microsoft C5 er et brugervenligt og gennemtestet økonomisystem med stor succes i bagagen. Økonomisystemet giver et overblik over virksomhedens økonomi, kunder og leverandører, samt lagerbeholdning.

Vi tilbyder stadig support til Dynamics C5 2012

Microsoft har offentliggjort, at de fra 2019 ikke længere vil opdatere C5 2012 længere. Det ændrer dog ikke noget for os hos Systemcenter Randers. Vi fortsætter med at supportere løsninger, også i fremtiden. Vi har vores helt egen interne afdeling, der hjælper vores mange nuværende kunder af den klassiske Dynamics C5 2012, 2010, 2008, osv.  Når vores kunder føler sig opstillingsparate, hjælper vi dem også gerne videre med et nyere økonomisystem – men vi har altså ikke travlt, med at skubbe dig videre.

Microsoft Dynamics C5 2016: Regnskabsprogram til mindre virksomheder

Regnskabsprogrammet er det mest anvendte og velkendte blandt danskerne med mere end 85.000 brugere. Med Microsoft Dynamics C5 2016 får din virksomhed et nemt og funktionsdygtigt forretningssystem med mulighed for at logge på via webbrowser og tablets. Forskellen mellem Dynamics C5 2016 og Dynamics NAV er kun omfanget af tilgængelige funktioner. Det betyder, at efterhånden som virksomheden vokser, og behovet ændres, kan man nemt opgradere sin Dynamics C5 2016 til en Dynamics NAV-løsning, hvor man kan få fuld adgang til alle Dynamics NAV-funktioner. Dynamics C5 2016 er derfor det perfekte valg for en mindre og/eller nystartet virksomhed, som gerne vil i gang hurtigt og samtidig have plads til at kunne udvide forretningen.

0+
Unikke brugere af C5 i Danmark

Få alle fordelene ved Microsoft Dynamics C5

Bogføring og fakturering

I kan nemt bogføre fakturaer og bilag, samt Microsoft Dynamics C5 Classic udregner automatisk momsbeløbet, som der skal afregnes. I kan ind- og udlæs betalingsfiler, samt køb og sælg i forskellig valuta. I er hele tiden opdateret med den økonomiske udvikling i de forskellige rapporter.

Kunder og leverandører

I Microsoft Dynamics C5 Classic kan I oprette et ubegrænset antal kunder og leverandører, samt opsætte rabataftaler, sende tilbud, sende udskrifter via PDF, oprette tilbagevendende salgslinjer, rykkere til kunder, sende fakturaer, omdanne en faktura til kreditnota med ét klik osv.

Lagerstyring

Opret et ubegrænset antal varenumre, samt nemt og hurtigt opsætte rabataftaler, f.eks. efter stk. eller dato. På hver vare kan I lave udvidet varetekster. I kan trække samtidig rapporter over mest solgte varer, så I bedre kan styre og have overblik over virksomhedens lagerbeholdning.

Sagsmodul og timeregistrering

Microsoft Dynamics C5 Classic indeholder sagsstyring og timeregistrering, hvilket betyder, at I har overblik over økonomien, materialeforbrug og registering af timer på virksomhedens igangværende sager og projekter.

Design egne rapporter

Design egne rapporter og udskrifter som faktura, rykkere, tilbud osv. Det sker i Word 2013, hvor I kan trække og slippe forskellige elementer, samt finde jeres virksomheds personlige layout med eget logo.

Opret medarbejdere

Hold styr på virksomhedens medarbejderne, og tilknyt relevant information. Notér fravær, ferie, samt kvalifikationer på den enkelte medarbejder, f.eks. sprog, IT-kundskaber, kurser m.v.

Tilføj ekstra moduler til Microsoft Dynamics C5 2012

Står din virksomhed overfor en specifik udfordring, er der med Microsoft Dynamics C5 mulighed for at tilføje moduler, som videreudvikler dit økonomisystem. Vi har hos Systemcenter Randers selv udviklet følgende udvidelser. Udvidelser der kan hjælpe din virksomhed med at øge sin effektivitet og produktivitet. Læs mere om vores moduler nedenfor, eller kontakt os for mere information.

Tekstilløsning

xTekstil giver dig ensartede varenumre og tekster, samt en lettelse i det daglige arbejde med at oprette/vedligeholde varer.

Læs mere

Let internethandel

Med xDandomain, kan du eksportere varer og varegrupperinger direkte fra C5 til din webshop.

Læs mere

Avanceret internethandel

Dine kunder kan betjene sig selv og hente kopier af fakturaer, følgesedler, ordrer og kontoudtog på internettet.

Læs mere

Variantstyring

Ønsker du at styre varianter (f.eks. træsort, lak, længde, farve, m.m.) Optimer produktiviteten og opret 5000 varer på 1 minut.

Læs mere

EDI-løsning til C5

Håndtering af en lang række dokumenter som modtagelse af ordrer, afsendelse af bekræftelse, følgesedler og fakturaer.

Læs mere

Komme/gå registrering

Tidsregistreringen er baseret på en kalender, som medarbejderne er tilknyttet, så der er styr på overarbejde og pauser.

Læs mere

Produktionsstyring

Tidsregistrering på medarbejdere, udskrivning af jobkort, igangsætning og færdigmelding af styklister.

Læs mere

Scannerløsning

Vil du gerne lave hurtige optællinger af dit lager og minimere muligheden for fejl, kan du bruge en håndholdt scanner.

Læs mere

Priser for Microsoft Dynamics C5 2012

Avanceret bruger

kr.499md.
 • Prisen er inkl. fri support
 • Oprettelse 9.999
 • Komplet finans bogholderi
 • Ubegrænset antal debitorer og kreditorer
 • Udvidet lager, lokationer, styk- og samlelister
 • Ordre, pris/rabat, indkøb, projekt
 • Gratis versionsopdateringer

Basis bruger

kr.249md.
 • Prisen er inkl. fri support
 • Oprettelse 2.499
 • Komplet finans bogholderi
 • Ubegrænset antal debitorer og kreditorer
 • Gratis versionsopdateringer

Priser for Microsoft Dynamics C5 2016

Begrænset bruger

kr.9900md.
 • Standard supportaftale – 99,- pr. md.
 • Udvidet supportaftale – 249,- pr. md.
 • Op til 7 begrænsede brugere

Fuld bruger

kr.14900md.
 • Standard supportaftale – 99,- pr. md.
 • Udvidet supportaftale – 249,- pr. md.
 • Op til 3 fulde brugere