Microsoft Dynamics C5 Classic

C5 Classic er et af historiens bedste regnskabsprogrammer

Økonomisystemet er det mest anvendte og velkendte blandt danskerne med mere end 85.000 brugere. Med Microsoft C5 Classic får din virksomhed et nemt og funktionsdygtigt forretningssystem. Microsoft C5 Classic er et brugervenligt og gennemtestet økonomisystem med stor succes i bagagen. Microsoft C5 Classic giver et overblik over virksomhedens økonomi, kunder og leverandører, samt lagerbeholdning.

Hvad betyder Dynamics C5 Classic?

Dynamics C5 Classic er en betegnelse vi benytter til de ældre C5 versioner. Det vil sige versionerne fra Dynamics C5 2012 og før. Hvis din virksomhed benytter sig af Dynamics C5 2012, Dynamics C5 2010, Dynamics C5 2008, osv. – så er det versioner vi har stor erfaring i og som vi er klar til at hjælpe din virksomhed med i fremtiden.

Vi tilbyder stadig support til C5 Classic

Microsoft har offentliggjort, at de fra 2019 ikke længere vil opdatere C5 2012 længere. Det ændrer dog ikke noget for os hos Systemcenter Randers. Vi fortsætter med at supportere løsninger, også i fremtiden.

0+
Unikke brugere af C5 i Danmark

Få alle fordelene ved Microsoft Dynamics C5 Classic

Bogføring og fakturering

I kan nemt bogføre fakturaer og bilag, samt Microsoft Dynamics C5 Classic udregner automatisk momsbeløbet, som der skal afregnes. I kan ind- og udlæs betalingsfiler, samt køb og sælg i forskellig valuta. I er hele tiden opdateret med den økonomiske udvikling i de forskellige rapporter.

Kunder og leverandører

I Microsoft Dynamics C5 Classic kan I oprette et ubegrænset antal kunder og leverandører, samt opsætte rabataftaler, sende tilbud, sende udskrifter via PDF, oprette tilbagevendende salgslinjer, rykkere til kunder, sende fakturaer, omdanne en faktura til kreditnota med ét klik osv.

Lagerstyring

Opret et ubegrænset antal varenumre, samt nemt og hurtigt opsætte rabataftaler, f.eks. efter stk. eller dato. På hver vare kan I lave udvidet varetekster. I kan trække samtidig rapporter over mest solgte varer, så I bedre kan styre og have overblik over virksomhedens lagerbeholdning.

Sagsmodul og timeregistrering

Microsoft Dynamics C5 Classic indeholder sagsstyring og timeregistrering, hvilket betyder, at I har overblik over økonomien, materialeforbrug og registering af timer på virksomhedens igangværende sager og projekter.

Design egne rapporter

Design egne rapporter og udskrifter som faktura, rykkere, tilbud osv. Det sker i Word 2013, hvor I kan trække og slippe forskellige elementer, samt finde jeres virksomheds personlige layout med eget logo.

Opret medarbejdere

Hold styr på virksomhedens medarbejderne, og tilknyt relevant information. Notér fravær, ferie, samt kvalifikationer på den enkelte medarbejder, f.eks. sprog, IT-kundskaber, kurser m.v.

Systemcenter Randers’ C5 2012 Afdeling

Support og service i hovedsædet

Lad os kontakte dig

Tilføj ekstra moduler til Microsoft Dynamics C5 Classic

Tekstilløsning

C5 Tekstilløsning
Lær mere

Ønsker du at få ensartede varenumre og tekster, samt få en lettelse i det daglige arbejde med at oprette/vedligeholde varer, er xTekstil løsningen sikkert noget for dig. Af andre funktionaliteter kan nævnes ordreindtastning i matrix (størrelse og farve)

Let internethandel

Let internethandel med C5 Classic
Lær mere

Ved hjælp af vores xDandomain løsning, kan du eksportere dine varer og varegrupperinger direkte fra dit økonomisystem til din internetbutik. Du kan ligeledes modtage ordrer tilbage i økonomisystemet i en ordrekladde.

Avanceret internethandel

Avanceret internethandel med C5 Classic
Lær mere

Få din C5 Classic på internettet med en C5 Webshop. Med denne webløsning kan dine kunder betjene sig selv og hente kopier af fakturaer, følgesedler, ordrer og kontoudtog på webben.

Variantstyring

C5 Variantstyring med C5 Classic
Lær mere

Ønsker du at styre varianter (f.eks. træsort, lak, længde, farve, m.m.) Optimer produktiviteten og opret 5000 varer på 1 minut.

EDI-løsning til C5

EDI løsning til C5 Classic
Lær mere

EDI løsning til C5 baseret på EANCOM/HANCOM. Basis er opbygget omkring et aftalekartotek, hvor relationerne til dine EDI samhandels-partnere sættes op. Løsningen håndterer en lang række dokumenter som bl.a. modtagelse af ordrer og afsendelse af bekræftelse, følgesedler og fakturaer. Du kan naturligvis følge med i historikken via logsystemet.

Komme/gå registrering C5

Komme/gå registrering til C5 Classic
Lær mere

Ønsker du at holde styr på medarbejdernes arbejdstid har vi lavet et enkelt system til varetagelse af dette. Det eneste man som medarbejder skal gøre er at stemple ind og ud. Tidsregistreringen er baseret på en kalender, som alle medarbejderne er tilknyttet. På den måde har man også styr på overarbejde og evt. pauser

Produktionsstyring

Produktionsstyring til C5 Classic
Lær mere

Ønsker du at få bedre styr på din produktion, så er xProduktion løsningen for dig. Tidsregistrering på medarbejdere, udskrivning af jobkort, igangsætning og færdigmelding af styklister.

C5 Statusløsning med scanner

Scannerløsning til C5 Classic
Lær mere

Let lageroptælling med stregkoder og scanner. Vil du gerne lave hurtige optællinger af dit lager og minimere muligheden for fejl, basereret på en symbol scanner med Motoscan software.
Basis er lageroptællingen i C5, hvor man opretter en optællingskladde. Herefter tager man scanneren (håndterminalen) og anvender den til at scanne varenr. og taste antal. Når man er færdig sættes scanner (håndterminal) i docking station og optællingskladden opdateres med det optalte antal.

Priser Microsoft Dynamics C5 Classic

Avanceret bruger

kr.499md

Basis bruger

kr.249md
Microsoft Dynamics C5 ClassicAvanceret brugerBasis bruger
Komplet Finans bogholderi, budget, flere regnskaber, ubegrænsede posteringer og 100 mb databaseJaJa
Ubegrænset antal debitorer og kreditorerJaJa
Udvidet lager, lokationer, styk- og samlelisterJaNej
Ordre, pris/rabat, indkøb, projektJaNej
Gratis versionsopdateringerJaJa

*jf. vores supportbetingelser

Kontakt mig om Microsoft Dynamics C5 Classic

90 % af vores kunder i 2016 ville anbefale os til andre. Lad en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig, så vi kan fortælle mere om vores service.

Kontakt mig