Få en moderne arbejdsplads med en sikker it-infrastruktur

Vi leverer it-infrastruktur løsninger, der skaber tryghed hos vores kunder. Vi har siden 1997 leveret løsninger til vores kunders it-infrastruktur og ved præcis, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed videre med en effektiv og sikker it-løsning.

Vores fokusområder indenfor it-infrastruktur er følgende:

Infrastruktur It as a Service
It-support

Vores support skaber tryghed. Med IT-as-a-Service fungerer Systemcenter Randers som din eksterne it-afdeling. Vi tilbyder mailsupport, telefonsupport, opkoblingsservice, udrykningsservice og konsulentbesøg. Med IT-as-a-Service består din it-afdeling af et helt hold af it-eksperter.

Infrastruktur Backup og serverovervaagning
Backup

Vi leverer, installere og supporterer backup til virksomheder. Til en fast månedlig omkostning, sikres din virksomhed fra at miste sine it-data. Ydermere giver Backup as a Service, mulighed for at outsource ansvaret til os, så du kan føle dig i sikre hænder.

Infrastruktur Antivirus og firewalls
Antivirus

Vi leverer, installerer og supporterer antivirus til virksomheder. Vi leverer til både små og store virksomheder til en fast månedlig omkostning. Med Antivirus as a Service, kan du outsource ansvaret for din antivirus til os.

It-infrastruktur serverovervågning
Serverovervågning

De fleste server- og hardwareproblemer kan forhindres, ved at sikre it-systemerne kører optimalt. Ved at overvåge og analysere dataen med vores serverovervågning, sikres en større oppetid samt et mere sikkert netværk. Med Serverovervågning as a Service, opfanger vi problemerne, før det får konsekvenser.

It-infrastruktur Firewalls
Sikkert netværk

Vi har mange års erfaring med at sikre vores kunders netværk. Vi ved alt om firewalls, gateways og rutere. Vi hjælper gerne med at sætte dit netværk op fra bunden.

It-infrastruktur hardware
Hardware

Systemcenter Randers har siden 2002 være leverandør af hardware. Vi leverer alt fra PC’er, servere, printere, kopimaskiner og netværk. Vi sikrer den største tilfredshed, når du investerer i nyt hardware.

En samlet leverandør af it-infrastruktur

I moderne virksomheder, er it-infrastrukturen uundværlig. Det er derfor vigtigt, at systemer har en oppetid tæt på 100 %. Vi leverer hos Systemcenter Randers forskellige it-løsninger, der sikrer din værdifulde filer og dokumenter, så din virksomhed altid bevæger sig fremad. Løsninger som backup, antivirus, serverovervågning og firewalls er med til at skabe tryghed i hverdagen. Samtidigt leverer vi anbefalingsværdigt hardware, så din virksomhed kører optimalt. Alt fra computere, bærbare, printere, servere, routere og kabler. Som kunde hos Systemcenter Randers, kan du forvente en samarbejdsparter der er eksperter indenfor hele din it-infrastruktur. Vi rådgiver dig, så du ender med at blive tilfreds med dine produkter og løsninger. Både med kvaltiet og pris.

Lad os kontakte dig

It-infrastruktur as a Service

Som ekstern it-afdeling kan vi overtage hele din it-infrastruktur. Det er op til dig, hvor meget ansvar du vil outsource. Vi har udarbejdet forskellige løsninger, som vi kalder for “as a Service”-løsninger. Du kan derfor udover at købe din it-infrastruktur, også købe et service-abonnement på produktet. Det kan du læse meget mere om indenfor de forskellige produkter.