Backup til virksomheder

Hvorfor være bange for at miste sine vigtige data og dokumenter? Med remote backup kan du sikre din virksomheds vigtige data, så du altid kan spole tiden tilbage. Med automatisk daglig backup sikrer du både din virksomhed overfor menneskelige fejl, men også overfor uforudsete udfordringer, vi ikke selv kan være herre over. Hvad end en medarbejder får åbnet en mail med virus eller ransomware, en tyv stjæler din bærbar, eller en brand i serverrummet, så sikrer en remote backup at du kan få dine filer tilbage, når du har behov for det.

Support

Vores erfarne supportafdeling står til rådighed, hvis udfordringer opstår.

Tryghed

Du kan trygt overlade ansvaret i vores hænder, og i stedet koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Lave driftsomkostninger

Det fuldautomatiske backupsystem skaber lave driftsomkostninger.

Hvad koster backup?

Prisen varierer ud fra størrelsen på din filer. Vi tager gerne en samtale med dig, for at vurdere hvor mange GB din virksomhed har behov for.

10 GB

kr.90
 • Pris pr. md.
 • 12 måneders minimumsperiode

50 GB

kr.249
 • Pris pr. md.
 • 12 måneders minimumsperiode

250 GB

kr.499
 • Pris pr. md.
 • 12 måneders minimumsperiode

1.000 GB

kr.1199
 • Pris pr. md.
 • 12 måneders minimumsperiode

*Vi tager forbehold for prisændringer

Backup as a Service

Hos Systemcenter Randers leverer vi en løsning vi kalder for BaaS. Backup as a Service. Det betyder kort og godt, at din virksomhed outsourcer ansvaret for sin backup til Systemcenter Randers. Som ekstern it-afdeling og eksperter indenfor it-infrastruktur kan vi overtage håndteringen af din backup. Du overlader din virksomheds sikkerhed i vores hænder, og du kan derved sikre at tingene bliver gjort rigtigt – hver gang.

Vi leverer tre niveauer af vores Backup as a Service abonnement. Det er op til din virksomhed, hvor meget ansvar der skal outsources. Vi har udarbejdet en PDF, hvor det er muligt at se vores tre niveauer af løsningen.

Backup as a Service PDF

Hvordan virker remote backup?

Remote backup til virksomheder

1. De filer du har valgt, blive sendt mod skyen.

2. I skyen vil dine filer og dokumenter blive krypteret, så filerne bliver ulæselige for alle andre end dig. På den måde sikres dine filer mod uvedkommende.

3. De nu krypterede filer og dokumenter opbevares derefter på eksterne servere. Serverne er placeret i et højtteknologisk sikret datacenter bestående af alarm, brandanlæg, nødstrømsanlæg samt aircondition. Serverne er under konstant elektronisk overvågning.

Backup til Office 365

Backup af Office 365. Med backup af Office 365 får du daglig automatisk backup af din mail, kalender og OneDrive. Hvis en bruger ved en fejl får slettet en fil i skyen, er det muligt at gendanne den slettede fil hurtigt og effektivt.

Uden backup, er du nødsaget til at gendanne alle dine filer til en specifik dato. Det tager både længere tid og det er måske ikke alle filer, du har lyst til at spole tilbage.

Med backup af Office 365 får du:

 • Automatisk daglig backupløsning til Office 365
 • Let gendannelse af mistede data
 • Industri-ledende sikkerhedsløsning
 • Komplet statusoverblik

Kr. 29 ekskl. moms pr. bruger pr. md.

Mere info om Office 365 Backup
Spanning backup til Office 365

Kunne du tænke dig at høre mere? Tryk på knappen og tast dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Backup er en del af vores it-infrastruktur