Serverovervågning med MAX Remote Management

Det er kritisk for en hver virksomhed, at alle systemer virker optimalt – altid. Hvis et system går ned, koster det virksomheden indtjening i mistet salg eller service.

Lad Systemcenter Randers tage ansvaret for, at din it-infrastruktur altid er opdateret og funktionsdygtigt. Vi benytter os af MAX Remote Management, der scanner dine systemer, for at finde huller i sikkerheden, og for at finde ud af om alle systemer kører optimalt. Hvis vi opdager et problem, giver det os muligt for os at ordne det, så du undgår store nedbrud i dine systemer.

Support

Vores erfarne supportafdeling står til rådighed, hvis udfordringer opstår.

Tryghed

Du kan trygt overlade dine systemer i vores hænder, og i stedet koncentrere dig om dine kernekompetencer.

Lave driftsomkostninger

Det fuldautomatiske overvågning skaber lave driftsomkostninger.

Overvågning as a Service

Hos Systemcenter Randers leverer vi en løsning vi kalder for OaaS. Overvågning as a Service. Det betyder kort og godt, at din virksomhed outsourcer ansvaret for sine servere til Systemcenter Randers. Vi foretager daglige eller ugentlige tjek af din virksomheds overvågningsrapporter. Finder vi uregelmæssigheder – retter vi dem.

Vi leverer tre niveauer af vores Overvågning as a Service abonnement. Det er op til din virksomhed, hvor meget ansvar der skal outsources. Vi har udarbejdet en PDF, hvor det er muligt at se vores tre niveauer af løsningen.

Overvågning as a Service PDF

Hvordan virker serverovervågning til virksomheder?

Serverovervågning netværksovervågning hardwareovervågning

Komplet overblik

Med MAX får vi besked, hver gang du tilføjer devices til virksomhedens netværk. Derved kan vi hele tiden holde øje med alle jeres devices, og sikre at de kører optimalt og problemfrit.

Advarsler og overblik

Ved at overvåge alle systemer, er det muligt at fange en del af de større problemer der kan opstå, før de gør det. MAX underretter os ved eventuelle fremtidige problemer, så det kan tilrettes før et nedbrud opstår.

Fjernkontrol

Med MAX kan vi ændre eventuelle problemer fra vores eget kontor. Vi kan derfor yde en hurtigere support, og alt efter dine ønsker, kan vi gøre det selv eller med dig til at følge vores rettelser.

Automatisk opdateringer

Det er altid vigtigt at opdatere alle sine systemer, hver gang den nyeste opdatering er ude. MAX scanner dine systemer og sikrer alle systemer er med de nyeste opdateringer. Samtidigt gør MAX opmærksom, hvis et system trænger til at blive genstartet.

Kunne du tænke dig at høre mere om serverovervågning? Tryk på knappen og tast dine kontaktoplysninger – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

Serverovervågning er en del af vores it-infrastruktur