Over to årtiers erfaring med XAL

Derfor skal du vælge Systemcenter Randers til at konvertere din XAL til Dynamics NAV eller Dynamics C5

Da vi i 1997 startede som Randers XAL Systemcenter, var det med fokus på Concorde XAL. Det blev senere til Damgaard XAL, Navision XAL og Microsoft XAL. Vi har fulgt produktet igennem to årtier, hvilket giver os en stor viden og erfaring i systemet.

Det er blandt andet derfor, at vi er den perfekte samarbejdspartner, til at hjælpe dig fra XAL til et nyere økonomisystem. Vi kender processen og vi har allerede hjulpet mange af vores kunder videre til en Dynamics NAV eller Dynamics C5.

Når du vælger Systemcenter Randers til at konvertere din XAL, får du et helt hold af eksperter, der står klar til at rådgive og supportere din virksomhed.

XAL tilbagekøbsværdi

I forbindelse med at Microsoft i 2004 valgte at sætte XAL i “vedligeholdelsestilstand” og stoppe videreudviklingen af XAL, er der en række betingelser og muligheder, man som XAL-kunde bør være opmærksom på.

Hvor lang tid har jeg til at udnytte en eventuel tilbagekøbsværdi?

Microsoft har valgt at give XAL-kunder mulighed for at modtage en tilbagekøbsværdi i forbindelse med anskaffelse af enten Dynamics AX, Dynamics NAV eller Dynamics C5 – dog med nedenstående forbehold:

Kunder med abonnement (enhancement plan)

Kunder, der har et eksisterende abonnement (enhancement plan) på XAL, har mulighed for at få modregnet 100 % af værdien af deres XAL-løsning (dog kun standardmoduler, og det er ikke muligt at få udbetalt et eventuelt overskydende beløb, hvis værdien af den nye licens ikke overstiger værdien af XAL-licensen).

Kunder uden abonnement (enhancement plan)

Kunder uden opdateringsabonnement (enhancement plan) har ikke længere mulighed for tilbagekøb af deres XAL-moduler.

Tilføj ekstra moduler til XAL

EDI – Dokumentudveksling

EDI - Dokumentudveksling til Microsoft XAL
Lær mere

Denne løsning kan håndtere alle EDIFACT opgaver i en Microsoft XAL.

Få din XAL på nettet

Få din Microsoft XAL på nettet
Lær mere

Få din Microsoft XAL på nettet. Med denne løsning kan dine kunder betjene sig selv og hente kopier af faktura, følgeseddel, ordre og kontoudtog.

Rapporter på en ny måde

Rapporter på en ny måde i Microsoft XAL
Lær mere

Med Microsoft SQL følger Reporting services, som giver muligheder for rapportering på en helt ny måde. Med denne løsning har vi lavet en standard pakke med 20 rapporter til XAL.

Få styr på dine forsendelser

Få styr på dine forsendelser i Microsoft XAL
Lær mere

Fragtbreve, Transportlabels, Samlelister, Track and Trace, Leverings logistik, Forsendelsesstyring. Dette er nogle af de opgaver som xTransport varetager.

Pakkeløsning til DPD

Pakkeløsning til DPD i Microsoft XAL
Lær mere

Ønsker du at få bedre overblik over din forsendelsesstyring, så har vi i samarbejde med DPD Danmark udviklet denne løsning, som integrerer pakkehåndtering med ordre, følgesedler, fakturaer og udskrift af labels.

Komme/gå registrering

Komme/gå registrering i Microsoft XAL
Lær mere

Komme/gå registrering, som er meget ligetil og ukompliceret.

Butiksløsning

Butiksløsning i Microsoft XAL
Lær mere

Lav kontant salg direkte i din XAL.

Terminalsløsning til DPD

Terminalsløsning til DPD i Microsoft XAL
Lær mere

Få dine XAL data ud på din Pda med små skærmbilleder til XAL. Benytter en Microsoft Terminal server.

Kontakt mig om Microsoft XAL

90 % af vores kunder i 2016 ville anbefale os til andre. Lad en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig, så vi kan fortælle mere om vores service.

Kontakt mig