Mobilitet og eCommerce 

Få din Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics C5 på nettet. Systemcenter Randers har mange års erfaring i at arbejde med datamodeller der sikrer at data som kundedata og lagerinformation let flyder ubesværet mellem dit ERP-system og webshop.

Vælg Systemcenter Randers til din eCommerce-løsning

Hos Systemcenter Randers har vi arbejdet med it-løsninger siden 1997. Vores erfaring og ekspertise sikrer dig en komplet løsning, samt en sikker implementering i virksomheden. Vi har supportafdeling in-house og med et supportabonnement, kan du fokusere på din kerneforretning og trygt overlade din it-sikkerhed til os.

Vi spurgte vores samarbejdspartner DanDomain, hvorfor de synes du skal vælge os til din eCommerce webshop løsning:
”Systemcenter Randers er eksperter inden for økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5. Det er en rigtig stærk partner, som vi er begejstret for at have et tæt samarbejde med. Med Systemcenter Randers som partner kan vi tilbyde vores kunder nogle gode og velrenommerede økonomisystemer. Påtænker man oprettelse af webshop, og skal der være forsendelse med, kan Systemcenter Randers tilbyde de bedste løsninger. Vi har mange kunder, som har behov for større systemer til lager- og økonomistyring, hvorfor vi er taknemmelige for at have fået en partner som Systemcenter Randers.”

Vores eCommerce it-løsninger

Mobil eCommerce med ordremodtagelse og CRM

Pepperi er en din mobile eCommerce platform, der passer perfekt til kundebesøg. Platformen er optimeret til både online og offline salg. Pepperi er optimeret til alle devices, hvad end du foretrækker at have din mobil, tablet eller bærbar med, når du er på farten.

Løsningen indeholder:

 • Mobil ordremodtagelse
 • Mobilt CRM
 • B2B eCommerce
 • Mobilt e-katalog
 • Ruteplanlægning
 • Omni-channel

Læs mere om Pepperi

Ecommerce - Mobil ordremodtagelse i Pepperi

Let webshop via DanDomain

Med en DanDomain WebShop løsning, får du mulighed for at sælge og præsentere produkter via Internettet 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi har i samarbejde med DanDomain lavet et modul til Microsoft C5 og NAV, som understøtter WebShop hos DanDomain. Løsningen kræver intet kendskab til html og er let at vedligeholde, idet meget af den eksisterende information fra Microsoft C5 eller NAV genbruges.

Løsningen indeholder bl.a.:

 • Eksport af dine varer til hjemmesiden let og smertefrit.
 • Modtag dine ordrer direkte i en ordrekladde.
 • Mulighed for at håndtere kundespecifikke varenumre og tekster.
 • B2B webshop og priser
 • Betalingsgateway, som frigiver/hæver dine ordrer automatisk på grundlag af udstedte fakturaer.

Avanceret webshop xWeb eCommence

Med xWeb får du en fuldt integreret webløsning, som ikke kun kan bruges af dine kunder, men også sælgere, kundeservice og agenter. I kundecentret kan kunderne betjene sig selv og hente kopier af fakturaer, følgesedler og ordrer.

Man kan naturligvis også bestille varer, se købshistorik se ubetalte fakturaer og betale dem med kreditkort.

I kundeservice / sælgerportalen kan man se sine egne eller alle kunder, lave ordre på vegne af kunderne, se historik på kunder og ordrestatus, samt simpel budget- og besøgsopfølgning.

I shoppen vises priserne fra C5 eller NAV, så du ikke skal vedligeholde pris og rabataftaler flere steder. Du kan naturligvis betale med kreditkort på løsningen (ePay og DanDomain betalingsgateway understøttes.)

Lyder det interessant?

Lars Larsen Watches benytter eCommerce fra Systemcenter Randers

Læs hvordan vi hos Systemcenter Randers hjalp Lars Larsen Watches med en Microsoft Dynamics NAV løsning på nettet. Læs hvordan de fremadrettet er klar til at benytte sig af mobil ordremodtagelse, samt hvordan der nu er mulighed for at åbne op til alle forhandlerne via en B2B webshop, så ordrer kan placeres online.

Læs mere
Ecommerce NAV B2B Webshop
Ecommerce B2B Webshop gode råd

Fem gode råd til lancering af B2B webshop

Flere og flere B2B-virksomheder vælger at benytte sig af B2B webshops. Det kan dog være en udfordring, at få flyttet salget over til ecommerce. Vi har samlet 5 gode råd til, hvordan du lancerer din B2B webshop.

Læs mere

Fire indtjeningsområder med B2B eCommerce

I dag anvender producenter og distributører ikke kun B2B eCommerce for at øge kundeoplevelsen, men også for skabe stor vækst på top og bundlinje. Vi har skrevet en artikel med fire områder, der kan være med til at skabe vækst i din virksomhed, ved hjælp af B2B eCommerce.

Læs mere
Ecommerce B2B Webshop Indtjeningsområder