Office 365 er dit kontor i skyen

Dit komplette kontor i skyen. Med Office 365 har din virksomhed adgang til alle filer, hvor som helst, når som helst, på alle enheder og både online og offline. Du får stærke værktøjer til at skabe indhold, arbejde bedre sammen og styrke virksomhedens interne kommunikation.

Udnyt vores erfaring med Office 365

Hos Systemcenter Randers har vi arbejdet med Microsofts online-løsninger, siden de startede med at hoste spamfilter (Microsoft Forefront Online Protection). Vi brugte selv løsningen og gik skridtet videre, da første instans af Office 365 blev en realitet. Dengang hed det Business Productivity Online Suite. Vi har derfor fulgt produktet gennem dets udvikling og leverer i dag mange løsninger, store som små, baseret på Office 365.
Vi er med lige fra bestilling af de korrekte licenser, til den endelige implementering af de mange produkter der i dag indgår i Office 365-pakkerne.

Systemcenter Randers hjælper med at overføre dine filer til Office 365

Når du skifter til Office 365, gør du det for at blive mere effektiv i din arbejdsdag. Det kræver dog, at du får dine filer flyttet over i Office 365. Det kan vi også hjælpe med. Lige fra opsætning og overførsel af mail (fra lokale postkasser og Exchange-servere), Single Sign-On (integration med det lokale Active Directory – Ét brugernavn, ét password), SharePoint, Lync, CRM og til alle de andre produkter.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning, så du finder den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Office-pakken

Få adgang til de velkendte Office-programmer som Word, Excel, Skype, PowerPoint, Outlook, OneNote og Publisher.

Mobil løsning

Benyt Office 365 over alt. Hvad end du befinder dig på mobil, tablet, laptop eller computer.

Mail og kalender

Få adgang til den omfattende og velkendte Outlook-brugergrænseflade, enten fra desktop eller fra en webbrowser.

Lagering og deling af filer

Med 1 TB lagerplads fra OneDrive, kan du lagre og dele filer med dine kollegaer.

Online møder

Med lyd og video kan du let afholde online møder med dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Ved et enkelt klik, kan du benytte skærmdeling.

Sikkerhed

Fem lags sikkerhed og proaktiv overvågning sikrer dine og kundernes data.

Opdateret

Med et Office 365 abonnement, modtager du altid de nyeste versionsopdateringer og funktioner – uden ekstrabetaling.

Personlige oplysninger

Din personlige data, skal kun ses af dine øjne. Office 365 værner om dine oplysninger.

Priser for Office 365

Business Essentials

kr.3150pr. måned
 • Supportaftale fra 49,00 pr. mdr.
 • 50 GB mailkonto
 • 5 x Office-pakker
 • 1 TB OneDrive
 • SharePoint
 • Office til smartphone

Business Premium

kr.7880pr. måned
 • Supportaftale fra 49,00 pr. mdr.
 • 50 GB mailkonto
 • 5 x Office-pakker
 • 1 TB OneDrive
 • SharePoint
 • Office til smartphone

Enterprise E3

kr.14650pr. måned
 • Supportaftale fra 49,00 pr. mdr.
 • 100 GB mailkonto
 • 5 x Office-pakker
 • 1 TB OneDrive
 • SharePoint
 • Office til smartphone

De vigtigste Office-programmer i skyen

Tilgå Office 365 over alt

Office 365 er optimeret til brug på alle enheder og platforme. Hvad end du sidder på kontoret og arbejder fra din stationære computer eller bærbare computer, eller om du er på farten med din tablet eller telefon. Med Office 365 kan dine medarbejdere altid arbejde hurtigt og effektivt. Filer og indstillinger er synkroniseret fra enhed til enhed. Det skaber frihed og pålidelighed til din virksomhed.

Microsoft Exchange

Med Office 365 har din virksomhed hele tiden mulighed for at være I kontakt, selv når dine medarbejdere er ude af huset, kan du være i kontakt med e-mail og kalender. Med Microsoft Exchange kan du koordinere møder, få adgang til synkroniserede kontakter, få et overblik over arbejdsopgaver og hold styr på din e-mail. Det er let og effektivt, lige meget hvilken enhed du foretrækker.

Arbejd sammen som et hold

Det kan være svært at holde overblik over virksomhedens filer og endnu sværere at arbejde med dem på farten. OneDrive for Business giver din et samlet sted til alle dine arbejdsfiler i skyen, så du kan tilgå dem hvor som helst, når som helst. Når du gemmer filen, deler du den nyeste version med resten af virksomheden i skyen. Er du på salgsbesøg eller arbejder du hjemmefra, kan du let tilgå dine filer, og arbejde sammen med dine medarbejdere på arbejdspladsen.

Skype for Business

Med Office 365 effektiviserer du den interne kommunikation, såvel som kommunikationen med emner, leverandører og kunder. Med Skype for Business kan du let starte et møde. Med et enkelt klik, kan du holde møder på tværs af virksomheden eller på tværs af verden. Video og lyd, skærmdeling, præsentationer og meget mere, gør dine møder professionelle og yderst effektive. Med Office 365 mindsker du omkostningerne ved salgs- og kundemøder og effektiviserer din arbejdsdag.

Læs mere om Skype for Business

Office-pakken som du kender den

Få adgang til de velkendte Office-programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access og Publisher. Er du på kunde- eller leverandørbesøg, kan du altid benytte de webbaserede versioner af programmerne. Når du gemmer dine filer på farten, gemmes de i skyen, og du kan tilgå dem, hvor end i landet du befinder dig.

Microsoft Office 365 Leverandør ExcelMicrosoft Office 365 Leverandør PowerPointMicrosoft Office 365 Leverandør WordMicrosoft Office 365 Leverandør OutlookMicrosoft Office 365 Leverandør OneNoteMicrosoft Office 365 Leverandør AccessMicrosoft Office 365 Leverandør Publisher

Kontakt mig om Office 365

90 % af vores kunder i 2016 ville anbefale os til andre. Lad en af vores dygtige medarbejdere kontakte dig, så vi kan fortælle mere om vores service.

Kontakt mig