Øg produktiviteten med Skype for Business

Åben et væld af muligheder med online kommunikation. Forbind dine teams i de Office-programmer de arbejder med til dagligt. Fremadrettet kan din virksomhed forenkle sin kommunikation med én platform til opkald, møder, video og deling.

Fordele ved Skype for Business

Online møder

Hvor end du befinder dig, kan du afholde møde med dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Det et muligt at afholde online møder med op til 250 deltagere, let og hurtigt. Online møder er tidsbesparende og omkostningsreducerende. Let skærmdeling.

IP-telefoni

Vi valgte hos Systemcenter i 2016 at bevæge os over til IP-telefoni. Det betyder at alt vores telefon-kommunikation, går igennem Skype for Business. Vi tror på det er fremtiden. Skal tilkøbes.

Konferencer

Det er muligt at afholde web-konferencer med eksterne deltagere. Det er ligeledes muligt at flytte dine kurser og seminarer online til webinarer.

Bedre samarbejde

Chat, telefoni og online møder – det er blot nogle af de måder, den interne kommunikation i en virksomhed kan øge produktiviteten.

Tids- og omkostningsbesparelse

Ved at flytte fysiske møder online, spares der både på transportomkostninger og produktiviteten øges.

Manual: Mødeafholdelse

Vi har hos Systemcenter Randers udarbejdet en manual, der beskriver hvordan man afholder møder i Skype for Business. Manualen består af to dele. Første del omhandler “Værten”. Anden del omhandler “Deltageren”.

Få tilsendt vores manual
Mødeafholdelse Skype for Business