Backup til Office 365

Din Office 365 indeholder mange vigtige oplysninger for dig og din virksomhed. Mails, kalenderaftaler, kontaktpersoner, OneDrive og SharePoint. Derfor er det vigtigt at tage backup af løsningen.

Vores backup-løsning er en af de mest troværdige backupløsning til Office 365. Løsninger giver dig daglig automatisk backup af din mail, kalender, OneDrive og SharePoint. Hvis en bruger ved en fejl får slettet en fil i skyen, er det muligt at gendanne den slettede fil hurtigt og effektivt. Uden backup, er du nødsaget til at gendanne alle dine filer til en specifik dato. Det tager både længere tid og det er måske ikke alle filer, du har lyst til at spole tilbage. Estimeret opsætning på 1 time af kr. 995 ekskl. moms op til 50 brugere.

Office 365 Backup

kr.2900pr. Md.
  • Automatisk daglig backup
  • Let gendannelse af mistede data
  • Industri-ledende sikkerhedsløsning
  • Komplet statusoverblik
Spanning backup til Office 365
Mobilvenlig spanning backup Office 365

Office 365 backup på alle enheder

Office 365 backup er udviklet med brugervenlighed og overskuelighed i hovedsædet. Brugerfladen er simpel og let at finde rundt i.

  • Virker optimalt på alle enheder, som computer, bærbar, tablet og mobiltelefon.
  • Ubegrænset backup
  • Minimal træning nødvendigt for den almene bruger.

Nyhed! Nu gælder Office 365 backup også for SharePoint!

Få styr på din Office 365 backup allerede i dag

Vi har hos Systemcenter Randers i dag mange Office 365 kunder, og vi anbefaler dem alle at benytte sig af Office 365 backup. Vi har stor erfaring med systemet og kan også hjælpe din virksomhed med at sikre de vigtige oplysninger Office 365 indeholder. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig godt fra start.

Kontakt mig