Maritim Consult fra Dynamics C5 til Uniconta

Maritim Consult skiftede økonomisystem fra Dynamics C5 til Uniconta

Maritim Consult har siden 1997 været eksperter indenfor farvandsafmærkning. Med målrettet rådgivning, kan deres kunder spare både ressourcer og få den helt rigtige løsning til sit projekt. Maritim Consult har i over 20 år solgt og serviceret bøjer, lanterner og fortøjninger. Kombineret med deres ekspertviden og rådgivning, leveres skræddersyede løsninger, der er individuelle og tager udgangspunkt i en dybdegående dialog omkring de maritime forhold i kundens virksomhed.

På mange måder minder Maritim Consult og Systemcenter Randers om hinanden. Begge virksomheder startede i 1997 og begge virksomheder er eksperter indenfor deres felt med rådgivning og skræddersyede løsninger. Derfor gav det god mening for Maritim Consult at kontakte en it-leverandør, da behovet for et nyt økonomisystem opstod.

 Konverteringen er gået problemfrit og til aftalt tid. Vi er meget tilfredse.
– Salgschef Rasmus Bohsen, Maritim Consult

Maritim Consult valgte Uniconta i skyen

Maritim Consult havde internt i organisationen valgt at skifte fra Dynamics C5 2012 til Uniconta. Efter at have indhentet tilbud hos forskellige it-leverandører, faldt valget på Systemcenter A/S.

Maritim Consult søgte en samarbejdspartner, der kunne hjælpe med at flytte deres regnskaber med 4 sprog over på det nye økonomisystem. Derudover skulle et stort antal af debitorer og kreditorer flyttes med over fra Dynamics C5. Med hjælp fra vores Uniconta ekspert Asger Bonde samt konverteringsværktøjet fra Uniconta, var det muligt at lave en nem og smertefri konvertering af Maritim Consults eksisterende data fra C5 til Uniconta.

CRM var en vigtig del, da der skulle vælges økonomisystem

Specielt det indbyggede CRM-system var vigtigt for Maritim Consult, da valget faldt på Uniconta. Med det indbyggede CRM-system har Maritim Consult de bedste redskaber, til at holde styr på sine kundeemner og sikre den fremtidige forretning med dem. Med CRM-systemet kan Maritim Consult tilknytte mange dimensioner af informationer til kundeemnerne og til deres eksisterende kunder. På den måde kan der målrettes aktiviteter efter kundens behov og interesser.

Vil du vide mere om Uniconta og Dynamics C5?

Vores Uniconta og Dynamics C5 ekspert Asger Bonde, står altid klar til at fortælle dig om fordele og ulemper ved Dynamics C5 og Uniconta.