Hvad skal virksomheder vælge, hvis valget står imellem native app og mobiloptimeret web?

Vi ser nærmere på netop denne problemstilling og foreslår en løsning der bygger på erfaring og ekspertise.

Native Mobile

En native mobil applikation er en, der er installeret på din mobile enhed. Fordi den er bygget til din enheds operativ system leverer den en høj grad af pålidelighed.

Native mobile løsninger fungerer ofte offline, og kan oftest også tilgå områder som dine kontakter, dit kamera og hardvare som en bluetooth scanner.

Mobiloptimeret web

Modsætningen til en native mobil applikation er en mobil kompatibel website, der loader ind i en mobil webbrowser. Ser du denne side via din mobiltelefon, er det samme teknologi. Fordi applikationen er afhængig af  din webbrowser, der igen er afhængig af din mobiltelefons operativ system, er mobil-optimerede webapplikationer i naturen langsommere og mindre pålidelige. Denne type apps vil oftest ikke fungere off-line og brugeroplevelsen kan påvirkes kraftigt af internetdækningen.

… og vinderen er NATIVE MOBILE

Hele 85% af  forbrugerene foretrække native mobile apps over mobile websites*

Men hvorfor er en native app så kristisk til B2B-indkøb? Vi har samlet tre rigtig gode grunde til, at native app er den rigtige løsning for den seriøse virksomhed.

1. Performance betyder alt

Når en køber placerer en ordrer til dig på deres mobile enhed, skal det virke. Det er vigtigt, at brugeroplevelsen er positiv, heriblandt hurtige sider og præcis ordrebekræftelse. Internetafbrydelser kan derfor skabe en negativ brugeroplevelse. Dette kan være forskellen på at vinde ordren eller tabe den til konkurrenten.

2. Ofte ingen netdækning

Mobil e-commerce, eller mobilhandel, skal være let. Købere skal have mulighed for at placere ordre når som helst, hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed. Om mobildækningen er usikker eller om iPad’en kun har WiFi, så skal der ikke være nogen undskyldning, for at dine kunder ikke køber dine varer.

3. Højfrekvent ordreworkflow

Mange B2B-købere foretrækker at placere ordre ved siden af hylden, mens de tæller lageret op. En native app kan udnytte det mobile enhedskamera som stregkodelæser, og derved sikre en hurtig placering af ordren, når behovet opstår.

Systemcenter Randers leverer følgende native app løsninger:

Pepperi Native App B2C B2B

Pepperi

Mobile apps til ordreoptagelse til flere forskellige brancher. B2B storefront, der sikrer, at B2B kunder kan købe ind via native app. Integreret til Dynamics NAV og Dynamics C5.

It

It’s Perfect Solutions

Mobile apps til ordreoptagelse til mode- og tekstilbranchen. Integreret til e-conomic, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5.