Systemcenter Randers ansætter igen

En øget aktivet og flere kunder har gjort, at Systemcenter Randers ansætter Nicklas Kjærsgaard Madsen til fast at varetage virksomhedens markedsføringsaktiviteter.

Nicklas har tidligere arbejdet hos Danmarks Radio og er uddannet som markedsføringsøkonom med speciale i reklame fra Erhvervsakademi Dania (2014) og med en professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Business Academy Aarhus (2016).

Anders Bay, direktør i Systemcenter udtaler:
“Siden Systemcenter Randers i januar 2014 blev en certificeret Microsoft Dynamics NAV partner har vi haft en stor vækst. Vi er i dag et konsulenthus med kunder i hele Danmark. Vores fokus har altid været det tætte forhold til vores kunder.

I samme periode har vi ønsket at vores grafiske linje både online og offline har fået et mere nutidigt udtryk .Vi kender Nicklas igennem en længere periode og i forbindelse med sin uddannelse var han markedsføringspraktikant hos os.

Fremadrettet samler vi nu alle marketingsaktiviteter i én rolle, således vores events, sociale medier og spørgeskemaer bliver varetaget endnu mere professionelt.”

Den framadrettede kommunikation bliver spændende

Nyansat marketingsansvarlig, Nicklas Kjærsgaard Madsen fortæller:
Da jeg i 2015 var med til at lave virksomhedens 2. kundetilfredshedsundersøgelse kunne jeg se, at Systemcenter Randers fik enormt god kritik af sine kunder. Her var et budskab og en kultur, som jeg meget gerne vil være med til kommunikere ud.

Om Systemcenter Randers

Systemcenter har siden 1997 leveret IT løsninger til erhvervslivet. Hos de fleste af vores kunder er vi deres eksterne IT-afdeling. Vi kalder dette IT-As-A-Service.

Vi mener, at den bedste forudsætning for et godt samarbejde / partnerskab mellem kunde og leverandør er en åben og ærlig kommunikation – gerne på forkant, overholdelse af aftaler samt fælles sparring om udvikling af kundens virksomhed.

Løsningerne er med fokus på Microsoft Dynamics NAV og C5.