Ny afdeling i Odder

Systemcenter A/S udvider endnu engang forretningen ved at fusionere med konkurrenten xConsulting i Odder. Det er sjette gang på blot tre år at Systemcenter A/S udvider forretningen.

I samme ombæring opretter Systemcenter A/S ny afdeling i Odder, hvorfra Jesper Hansen fra xConsulting fortsat vil have sin daglige gang som seniorkonsulent. Med oprettelsen af ny afdeling i Odder, er det anden gang på blot tre måneder, at vi åbner nyt kontor i Jylland.

Direktør for Systemcenter A/S, Anders Bay fortæller:
”Der sker rigtig meget for tiden i Systemcenter A/S. Vi har indenfor de seneste tre måneder åbnet ny afdeling i Vejle, skiftet virksomhedsnavn til Systemcenter A/S og nu fusion med xConsulting i Odder. Alt sammen en del af vores vækststrategi, hvor vi geografisk gerne vil dække en større del af Danmark. Samtidigt er vi med denne fusion, blevet en af Danmarks største forhandlere af økonomisystemet Uniconta. Vi går en spændende fremtid i møde, og vi glæder os til at lære alle vores nye kunder at kende.”

Direktør for xConsulting, Jesper Hansen fortæller:
”Min vision med fusionen af min forretning med Systemcenter A/S, er at sikre fremtiden for mine kunder. De sidste 10 år, har jeg med xConsulting bygget en sund og stærk forretning op omkring økonomisystemerne C5 og Uniconta. Nu kan vi tilbyde kunderne en komplet leverandør af it-løsninger. Jeg glæder mig til at være en del af en virksomhed med så stor vækst som Systemcenter A/S har haft de seneste år.”