Ny Uniconta juniorkonsulent

Byd Laura Vlad-Christensen velkommen

Årets fjerde og potentielt sidste ansættelse er Laura Vlad-Christensen. Med en stor vækst indenfor økonomisystemet Uniconta har vi hos Systemcenter A/S brug for flere specialister indenfor netop dette område. Vi er derfor utroligt glade for at kunne præsentere vores nye Uniconta juniorkonsulent Laura. Laura startede d. 01/12-2020 og har allerede vist sit værd. Specielt med sit gode og smittende humør, i en tid, hvor der er ekstra meget brug for det. (Læs: Corona-tid).
Uniconta-kunder kan se frem til at snakke med Laura i den nærmeste fremtid, hvis de ikke allerede har hilst på hende.

HR-ansvarlig May Høyer Damgaard fra Systemcenter fortæller om ansættelsen af Laura Vlad-Christensen:
”Tilgangen af kunder i vores Uniconta afdeling er støt stigende. Vi har derfor behov for at få endnu en konsulent, så vi fortsat kan servicere vores kunder på et højt niveau. Laura har en bachelor indenfor Finance & Banking samt erfaring fra en økonomiafdeling, så hun har en rigtig god baggrund for at kunne hjælpe vores kunder og forstå kundernes forskellige problemstillinger.
Udover hendes faglige baggrund, så passer hun rigtig godt ind i teamet med sit åbne sind, humor og lyst til at indgå i et både fagligt og socialt fællesskab. Vi er sikre på, at vores kunder bliver lige så glade for Laura, som vi allerede er.”

Unicota juniorkonsulent Laura Vlad-Christensen fortæller om valget af Systemcenter:
”Jeg valgte Systemcenter A/S fordi det gav mig en enestående mulighed for at arbejde med lige præcis det jeg brænder for, nemlig økonomi, IT og at hjælpe mennesker. De 3 ting går op i en højere enhed i Systemcenter A/S.”

Prøv Uniconta gratis

Synes du det er tiltrækkende med et moderne og billigt økonomisystem i skyen? Prøv en gratis demo i 30 dage. Helt uforpligtende.