Hvad er nyt i Uniconta Version 83?

Uniconta har den 24. november udgivet deres nyeste opdatering af deres økonomisystemet. En opdatering med en hel del nye og spændende funktioner og forbedringer. Vi har set nærmere på de mest lovende.

Godkendelse af fysiske bilag

Nu kan en medarbejder med kun læseadgang til fysiske bilag godkende bilag. En medarbejder kan ”godkende”, ”vente” eller ”afvise”.

Uanset hvad der vælges, har bogholderen mulighed for at se valget, da bilaget flyttes til mappen af samme navn i indbakken.

Modtag anmodning om godkendelse på e-mail

Det er nu muligt at sætte automatisk e-mail påmindelse op i Uniconta. Får du et bilag til godkendelse, vil du derfor modtage en e-mail-påmindelse. Det er i selve e-mailen muligt at ”godkende”, ”vente”, ”afvise” eller ”vise” bilaget. Du behøver altså ikke åbne Uniconta for at godkende bilaget.

Vælger godkenderen at trykke vent, får bogholderen en e-mail omkring valget. Det er yderligere mulighed for godkenderen at skrive et notat til, hvorfor bilag afventer.

Gensend anmodning om godkendelse

Bogholderen i virksomheden kan nu rykke godkenderen for svar. I rykkeren er der mulighed for at tilføje en kommentar til godkenderen. Hvis der skrives en kommentar, vil e-mailen automatisk blive markeret som prioritet ”høj”.

Foto på varen

Du kan nu indsætte foto i dine faktura eller tilbud. Hvis man på varekartoteket vedhæfter et billede, så kan man nu se i oversigten, at sidste kolonne har fået et unikt nummer. På varenummeret kan man indtaste dette nummer i feltet: ”Foto”. Denne vedhæftning er nu ”standard” fotoet for varen. Alle steder i Uniconta, hvor der er et varenummer, vil vi nu tilføje en menu ”foto”, som så vil vise varens billede for den aktuelle linje.

Læs hele opdateringen fra Uniconta

Dette er blot en lille del af den store Uniconta Update 82. Du har mulighed for at se alle opdateringerne her: https://www.uniconta.com/da/update/uniconta-update-83/