Hurtig adgang til ændringslogposter

Change Log Viewer er en APP, der har til formål, at give hurtig adgang til ”ændringslogposter” direkte fra stamkort i Business Central og Dynamics NAV.

Change Log Viewer sparer tid i hverdagen

Et almindeligt problem i mange økonomisystemer er at finde årsagen til fejl og ændringer i data. Det kan være alt fra et forkert kundetelefonnummer til en forkert postering i regnskabet. Du kan bruge funktionaliteten i ændringsloggen til at spore alle direkte modifikationer, som en bruger foretager af data i databasen. Du skal for hver tabel og hvert felt angive, hvad der skal registreres i loggen. Derefter skal du aktivere ændringsloggen.

Denne tilføjelse er en udvidelse til ændringslogposter, som gør det nemmere at finde ændringer direkte fra den enkelte post.

Det gør ændringsloggen i dit ERP-system

Du kan aktivere ændringsloggen i dit ERP-system, så du har en oversigt over aktiviteter. Loggen er baseret på ændringer, der er foretaget i de tabeller, som du sporer. I ændringsloggen registreres posterne og viser de ændringer, der er foretaget i tabellens felter. Ændringsloggen indsamler alle ændringer.

Screenshot fra integrationen

Ændringslogposter Business Central

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige Business Central konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om NiceLabel er den rigtige løsning til din virksomhed.

  Produktark

  Hent produktarket for løsningen i en printvenlig filformat.

  Prisark

  Hent prisarket for løsningen i en printvenlig filformat.

  Manual

  Hent den den tekniske vejledning til løsningen.

  Hent manual (kommer)