Bankintegrationsmodul til Dynamics NAV og Business Central

Sikker godkendelse og betaling til banken i en og samme arbejdsgang

Hos Systemcenter Randers hjælper vi med at implementere Continia Payment Management til din Dynamics NAV og Business Central. Vi tilpasser løsningen til din virksomhed, så modulet kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere betalinger. Har du behov for opstartshjælp, underviser vi selvfølgelig gerne, så vi sikrer I kommer hurtigt fra start.

Bankintegrationsmodul til Dynamics NAV og Business Central

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV. Modulet håndterer såvel inden- som udenlandske betalinger, inklusive de billige lokale udenlandske betalingsmetoder. Continia Payment Management er det suverænt mest solgte tillægsprodukt til Microsoft Dynamics NAV, som anvendes af mere end 4.000 danske virksomheder, organisationer og foreninger.

Send betalinger til banken direkte i Dynamics NAV og Business Central

Med Continia Payment Management får du et bankintegrationsmodul til Dynamics NAV, der har en sikker forbindelse direkte til bankens online system. Effektiviteten kan derfor øges og spildtiden mindskes. Du undgå at skulle logge på banken manuelt, og du undgå at have filer liggende forskellige steder på det interne drev. Med hjælp fra bankintegrationsmodulet, klares betalingerne direkte fra Dynamics NAV. Du får statussvar retur med det samme, samt kvittering for modtagelsen af betalingen. Sker der fejl, kan du blot rette fejlen i Dynamics NAV.

Sikker bankintegration

Fordelen ved at kommunikere direkte med banken gennem Dynamics NAV, er at man er med til at eliminere risikoen for fejl. Det er muligt at sætte godkendelsesprocedurer op for hver enkelt bruger. Det kan være beløbsgrænser eller antal godkendere påkrævet. Du er derfor som virksomhed selv herre over, hvor stor en sikkerhed der skal kobles på bankintegrationsmodulet til Dynamics NAV.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen, så kontakter en af vores dygtige Dynamics NAV konsulenter dig. Så kan vi sammen finde frem til, om Continia Payment Management er den rigtige bankintegration til din virksomhed.

  Continia Payment Management
  • Fuld integration til alle danske banker
  • Undgå fejl ved betaling
  • Undgå dobbeltarbejde
  • Eliminer manuelt arbejde
  • Reducer tid
  • Opsæt godkendelsesprocedurer
  • Opsæt beløbsgrænser
  • Bestem godkendelsesprocessen
  • Direkte og sikker forbindelse til banken
  • Ingen vedligeholdelse af kontonumre